首页
登录
职称英语
Where are the Olympic Games held? [br] [originaltext] The Olympic Games are
Where are the Olympic Games held? [br] [originaltext] The Olympic Games are
游客
2023-11-02
86
管理
问题
Where are the Olympic Games held? [br]
The Olympic Games are held every four years in a different city in the world. Athletes from many countries compete in a variety of sports which are divided into winter and summer games.
The Olympic Games began in Greece more than 2,700 years ago. The games were originally part of a religious festival in honor of the Greek Gods. Eventually the games became the most important festival in all of Greece.
The first recorded Olympic competition was held in 776 B.C. It was held in an outdoor stadium which was about 200 meters long and 30 meters wide. The stadium was in a valley, and about forty thousand people watched the event. The first thirteen Olympics consisted of only one race—running.
Since 776 B.C. the games had been held regularly for abort 1,200 years. In the year 397 the Olympics were prohibited by the Roman Emperor.
It was not until 1896 that the first Olympics of modern times were held in Athens. From then on the games are held every four years regularly. The Olympics have become the world’s most important athletic events and a symbol of the sporting friendship of all the people of the world.
选项
A、The events of the modern Olympics.
B、The significant meaning of the Olympic Games.
C、The awards of the Olympic Games.
D、Commercial development after Olympic Games.
答案
B
解析
细节判断题。短文最后提到举办奥运会的意义:奥运会已经成为全世界最重要的体育赛事,也是全世界人民在运动中体现友谊的象征。文章没有提到现代奥运会的比赛项目有哪些,也没有提到奥运会的奖项及奥运会之后的商业发展,只有B项正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3151191.html
相关试题推荐
HowlongdidEthbellteachminoritystudents?[br][originaltext]Afterreti
HowlongdidEthbellteachminoritystudents?[br][originaltext]Afterreti
ThespeakercomparestheInternetto[br][originaltext]TheInternetisag
ThespeakercomparestheInternetto[originaltext]TheInternetisaglobal
WhyisgreenlivingencouragedinlocalcouncilsinBritain?[br][originaltext
WhyisgreenlivingencouragedinlocalcouncilsinBritain?[originaltext]W
WherearetheOlympicGamesheld?[br][originaltext]TheOlympicGamesare
WherearetheOlympicGamesheld?[originaltext]TheOlympicGamesarehelde
WhoboughtBuckinghamHouse?[br][originaltext]BuckinghamPalaceisthemo
WhoboughtBuckinghamHouse?[originaltext]BuckinghamPalaceisthemonarch’
随机试题
[originaltext]W:Isupposeyou’veboughtsomegiftsforyourfamily.M:Well,I
[originaltext]Heredityisnottheonlythingthatinfluencesourcolor.Whe
现代汉语属于()A.比较语言学 B.共时语言学 C.历时语言学 D.一般语
下列选项中,不属于砌体挡土墙实测项目的是()。A.砂浆强度 B.平面位置 C
甲公司为上市公司,系增值税一般纳税人,适用增值税税率为17%。为提髙市场占有率及
下列关于行业财务风险分析指标的说法,错误的有()。 ①行业盈亏系数越低,说明
男性,58岁,近1个来月多饮、多食、多尿、明显消瘦,进行相关检查后,诊断为1型糖
A.机械性单纯性肠梗阻 B.机械性绞窄性肠梗阻 C.麻痹性肠梗阻 D.血运
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性: A.如
关于抑制性突触后电位,以下正确的是A.是局部去极化电位 B.是局部超极化电位
最新回复
(
0
)