首页
登录
职称英语
In what field might the example of Helen Keller be fit? [br] [originaltext]
In what field might the example of Helen Keller be fit? [br] [originaltext]
游客
2023-11-02
63
管理
问题
In what field might the example of Helen Keller be fit? [br]
One of the earliest success stories in the field of special education was the case of Helen Keller, a young blind and deaf girl. Without the ability to see or hear, the young Keller matured very slowly. She had very little self control and was very difficult for her parents. Her family was very disturbed by her terrible behavior and her inability to be controlled. Helen Keller’s life was changed by her relationship with Anne Sullivan, a teacher recommended to Keller’s parents by the inventor of the telephone and champion of the deaf, Alexander Graham Bell. Anne Sullivan became Helen Keller’s teacher for life, Anne, herself, had been born partially blind, but she had some of her sight restored as an adult. She constantly tutored Keller with consistent discipline and eventually taught the girl how to use language by writing out letters on her hand and letting her touch the objects the words represented. In time, Keller was accepted to Radcliffe College and Anne Sullivan accompanied her, transcribing the lectures onto Helen Keller’s hand. Keller and Sullivan’s methods of communication enabled education of the severely handicapped to enter a whole new level of sophistication without the need for sophisticated technology.
选项
A、She spoke out loudly when she wrote the letters.
B、She drew the letters large enough for her to see.
C、She spelled every word on her hand.
D、She wrote letters to her through the mail.
答案
C
解析
细节题。文中讲到Anne通过在Helen Keller手上写字母并叫她触摸每个单词所代表的物体,以此教会她语言,故C项正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3150771.html
相关试题推荐
InwhatrespectistheUnitedStatesveryfortunate?[br][originaltext]The
ThespeakercomparestheInternetto[br][originaltext]TheInternetisag
ThespeakercomparestheInternetto[br][originaltext]TheInternetisag
WhyisgreenlivingencouragedinlocalcouncilsinBritain?[br][originaltext
WhyisgreenlivingencouragedinlocalcouncilsinBritain?[originaltext]W
WherearetheOlympicGamesheld?[br][originaltext]TheOlympicGamesare
WherearetheOlympicGamesheld?[br][originaltext]TheOlympicGamesare
WherearetheOlympicGamesheld?[originaltext]TheOlympicGamesarehelde
WhoboughtBuckinghamHouse?[br][originaltext]BuckinghamPalaceisthemo
WhoboughtBuckinghamHouse?[br][originaltext]BuckinghamPalaceisthemo
随机试题
Thelinkbetweenhealthandincomeseemsprettyuncontroversial.【C1】______al
Thebusinessmanlosta(gold)______chancetomakeabigfortune.golden由冠词a和名词chan
[originaltext]W:Ihearyou’reworkingasamarketsurveyorthissummer.It’sg
DrugshavebeenapartoftheAmericanstorysincetheveryfirstdayColumb
Spendingtimeinabookshop______.[br]Accordingtotheauthor,filebestway
险库是指尾矿库安全设施存在严重隐患,若不及时处理将会导致垮坝事故的尾矿库。对险库
从接待旅游团的地陪的角度来看,地方导游服务的中心环节是( )。A.各站联络服务
上边的题干中给出一套图形,其中有五个图,这五个图呈现一定的规律性。在下边给出一套
《舌尖上的中国》这七集纪录片,始于《自然的馈赠》归于《我们的田野》,显然是创作者
某建筑公司与应届毕业的大学生王某以书面形式签订了一份为期2年的劳动合同,关于小王
最新回复
(
0
)