首页
登录
职称英语
(1)Prolonged sleep deprivation increases the risk of suffering from a stroke
(1)Prolonged sleep deprivation increases the risk of suffering from a stroke
游客
2023-10-31
50
管理
问题
(1)Prolonged sleep deprivation increases the risk of suffering from a stroke or heart disease, according to a major long-term study based on the experiences of hundreds of thousands of people across eight countries.
(2)The trend for late nights and early mornings was described as "a ticking time bomb" by the researchers at the University of Warwick who linked a lack of sleep to a range of disorders which often result in early death.
(3)Chronic short sleep produce hormones and chemicals in the body, which increases the risk of developing heart disease, strokes and other conditions, according to Dr Michelle Miller of the University of Warwick.
(4)She and Professor Francesco Cappuccio, who co-authored a report published in the European Heart Journal, followed up evidence spanning seven to 25 years from more than 470,000 participants across eight countries, including Japan, the US, Sweden and the UK.
(5)Professor Francesco Cappuccio said: "If you sleep less than six hours per night and have disturbed sleep you stand a 48% greater chance of developing or dying from heart disease and a 15% greater chance of developing or dying from a stroke. The trend for late nights and early mornings is "actually a ticking time bomb for our health so you need to act now to reduce your risk of developing these life-threatening conditions."
(6)Professor Cappuccio added: "There is an expectation in today’s society to fit more into our lives. The whole work/life balance struggle is causing too many of us to trade in precious sleeping time to ensure we complete all the jobs we believe are expected of us."
(7)"But in doing so, we are significantly increasing the risk of suffering a stroke or developing cardiovascular(心血管的)disease resulting in, for example, heart attacks."
(8)He also warned of the implications of sleeping too much, more than nine hours at a stretch, which may be an indicator of illness, such as cardiovascular disease.
(9)He said: "By ensuring you have about seven hours’ sleep a night, you are protecting your future health, and reducing the risk of developing chronic illnesses. The link is clear from our research: get the sleep you need to stay healthy and live longer." (10)Ellen Mason, senior cardiac nurse at the British Heart Foundation, said: "We know sleep is essential for staying healthy and this research adds further evidence about the possible consequences for our health if we don’t get enough."
(11)"Although there appears to be an association between heart and circulatory disease and lack of sleep, it is not yet fully understood. There seem to be some hormonal and chemical changes in the body when lack of sleep occurs, so over a period of time these may have some impact on the heart and circulatory system."
(12)"There are plenty of reasons why sleep deprivation is a problem. Easy Internet access, a growing number of TV channels, financial worries and longer working hours all distract us from going to bed. But it’s important more of us make sleep a priority and get our restorative six to eight hours a night." [br] Which of the following statements about Dr. Michelle Miller is true?
选项
A、She used to co-author a report with Professor Cappuccio.
B、She had one report published in the European Heart Journal.
C、She collaborated with Professor Cappuccio on a long-term study.
D、She chose participants who suffered long-term sleep deprivation.
答案
C
解析
第4段开头明确提到Dr.Michelle Miller与Professor Cappuccio合作做研究,并说该研究采集的证据的时间跨度是7到25年,可以称得上是long—term,故应选C。第4段第1句的定语从句是用于介绍Professor Cappuccio的,由此可知,Professor Cappuccio曾经与人在European Heart Journal合作发表过论文,但至于与谁合作,本文并未提及,故排除A、B;关于这些实验参与者的睡眠情况的细节,文中没有说明,故D所述缺乏原文根据。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3144873.html
相关试题推荐
WhataretheAustralianssufferingfrom?[br][originaltext]Well,we’retak
WhataretheAustralianssufferingfrom?[originaltext]Well,we’retakingyo
[A]disabled[I]suffering[B]significantly[J]unhappy[C]related[K]life
[A]disabled[I]suffering[B]significantly[J]unhappy[C]related[K]life
[A]disabled[I]suffering[B]significantly[J]unhappy[C]related[K]life
[A]disabled[I]suffering[B]significantly[J]unhappy[C]related[K]life
[A]disabled[I]suffering[B]significantly[J]unhappy[C]related[K]life
PASSAGETWO[br]Whatdoesthelastword"strokes"inthethirdparagraphmean?C
(1)Prolongedsleepdeprivationincreasestheriskofsufferingfromastroke
(1)Moderatedrinkingreducesstrokerisk,studyconfirms.Similartotheway
随机试题
TaskTwo-ReactionForquestions18-22,matchtheextractswiththeresponses
[originaltext]UsingtheLibraryYoulookforabookinoneoftwoways:either
PassageOne[br]WhowasblamedforFarwell鈥檚injury,accordingtothecourt?The
下列关于全日制运行的给水系统各构筑物设计流量大小的叙述中,哪几项正确?()A
某建设项目第1年年初一次性投资680万元,基准收益率为10%,基准投资回收期为6
某公司简化的2016年度资产负债表见下表(单位:千万元)。 如果该公司本年
下列属于投资管理人员的是()。A:公司投资决策委员会成员B:公司投资、研究、交
患者,男性,22岁,4天前劳累后出现右下后牙区胀痛,进食、吞咽时加重。昨日起出现
下列因素中,对客运弹性系数没有影响的是()。A:客运量增长速度 B:人均消费水
人民法院作出的财产保全裁定中,应当告知当事人在劳动仲裁机构的裁决书或者在人民法院
最新回复
(
0
)