首页
登录
职称英语
What are the Australians suffering from? [br] [originaltext] Well, we’re tak
What are the Australians suffering from? [br] [originaltext] Well, we’re tak
游客
2023-11-02
69
管理
问题
What are the Australians suffering from? [br]
Well, we’re taking you to Australia next today, where the state of Queensland in northeast Australia is struggling through the effects of a powerful cyclone. If Queensland sounds familiar, this same region was hit with severe flooding recently. This time, the disaster is Cyclone Yasi. Cyclones are what hurricanes are called in that part of the world. Yasi could be one of the worst cyclones Australia has ever seen. We want you to look at this video. You can see what looks like a sign that got blown down, flying through the street, being ripped apart. People in Queensland were warned about Yasi a few days ago, so they had some time to get ready. But one official said it could be a tough couple days.
选项
A、Torrential rains also stroke the state of Queensland not long ago.
B、People in Queensland have done some preparation for the cyclones.
C、There was no reports about people’s missing or injury.
D、The bad weather may last for a couple of days.
答案
C
解析
细节判断题。新闻中指出,昆士兰州刚刚遭遇洪水,紧接着又遭受有史以来最强烈的飓风的侵袭。昆士兰州几天前就发出了飓风的预警,因此灾民有时间提前为灾害做准备。一名官员称,这将是艰难的几天,说明飓风将持续几天,选项A、B、D与新闻报道内容相符,而C项在原文中并没有提及,故C为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3150737.html
相关试题推荐
DanielDefoebegantowriteRobinsonCrusoewhenhewas[originaltext]Daniel
Whatisthetourfortodaymainlyabout?[originaltext]Manyoftheinnovatio
Whenwasthebuildingbeingvisitedconstructed?[originaltext]Manyoftheb
Now,anation’spoliticalinfluencedependson[originaltext]Nowadays,thes
Thebeststatementofthemainideaofthispassageisthat[originaltext]Th
Accordingtothepassage,whendidCanada’sbabyboombegin?[originaltext]B
InwhatrespectistheUnitedStatesveryfortunate?[originaltext]Thegeogr
WhoboughtBuckinghamHouse?[originaltext]BuckinghamPalaceisthemonarch’
ThefollowingareendangeredspeciesEXCEPT[originaltext]Manykindsofanim
Whetherapersonisright-handedorleft-handedresultsfrom[originaltext]S
随机试题
By【51】outonajourneytonewandexcitingachievements,alearnerhastodi
Hekeptthenews______himselfwithouttellinganyoneaboutit.A、toB、withC、fr
TheUSdoesn’thaveanycollegesoruniversitiesthatserveonlyblindstudents
WetsuitAwetsuitis【T1】______whowantto【T2】______.Wetsuitsareusuall
Weoftenthinkofagricultureasplantingseedsandharvestingcrops.Butman
[originaltext]M:(4)Mary,Ihopeyouarepackedandreadytoleave.W:Yes,I’
除行政、技术、质量负责人外,真他持单一专业检测人员证书的人员不得重复使用()
ANUG的临床表现下列哪一项不正确() A.牙槽骨水平吸收 B.
智齿冠周炎冲洗用的过氧化氢溶液(双氧水)的浓度为A.1:5000 B.0.1%
股权投资基金管理人通常是( )。 Ⅰ合伙型基金的有限合伙人 Ⅱ基金财产的所
最新回复
(
0
)