首页
登录
职称英语
(l)Hippies were members of a youth movement of the 1960’s and 1970’s that st
(l)Hippies were members of a youth movement of the 1960’s and 1970’s that st
游客
2023-10-30
74
管理
问题
(l)Hippies were members of a youth movement of the 1960’s and 1970’s that started in the United States and spread to Canada, Great Britain, and many other countries. The hippies rejected the customs, traditions, and life styles of society and tried to develop those of their own. Most hippies came from white middle-class families and ranged in age from 15 to 25 years old. They thought too many adults cared about making money and little else. The term hippie may come from the word hip, which means "turned-in" or aware.
(2)Hippies wanted a world based on love of humanity and peace. Many believed that wonderful, magical changes were about to take place. They thought these changes would happen as soon as people learned to express their feelings honestly and to behave naturally at all times. Hippies strongly opposed U.S. involvement in the Vietnam War.
(3)Many hippies lived together in small groups, working with one another and sharing possessions. Others refused to be tied down to a fixed job or home. They wandered from place to place seeking part-time work and temporary shelter. Some begged for spare change and lived in the streets or camped in parks or other public lands.
(4)Hippies were sometimes called "flower children" because they gave people flowers to communicate gentleness and love. They let their hair grow long and walked barefoot or in sandals. Hippies attracted public attention by wearing clothing that featured unusual combinations of colors and textures. A large number of hippies used marijuana, LSD, and other drugs. Drug experiences shaped many of their symbols and ideas.
(5)The Beatles, a popular English rock group, helped spread the hippie movement with their song. Hippie favorites included such other rock groups as the Grateful Dead and the Jefferson Airplane, singers Joan Baez and Bob Dylan, poet Allen Ginsberg, and novelist Ken Kesey. Many hippies admired Timothy Leary, a psychologist who preached salvation through the use of drugs.
(6)In time, most hippies realized it was not easy to reform society by "dropping out" of it. Some joined more organized political movements to work for specific social causes. Others turned to spirituality or religion. The majority simply left the hippie stage of their lives behind while trying to hold on to at least a few of the ideals that once inspired them. [br] The author’s attitude towards the hippie movement is one of______.
选项
A、criticism
B、sympathy
C、detestation
D、enthusiasm
答案
B
解析
观点态度题。作者对嬉皮士运动并没有持否定态度,从各段的内容(对嬉皮士的理想描述)及最后一段可以看出作者在某种程度上对嬉皮士表示认同,故选B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3144152.html
相关试题推荐
Thatyoucannotfeelthemovementofearthdoesnotmeanthattheearthisreall
Thereceptionwasattendedby______membersofthecitycouncil.A、excellentB、c
Thelocalpoliceareauthorizedto______anyone’smovementsastheythinkfit.A
MembersofParliamentarerequiredto______alltheirfinancialinterests.A、dis
Accordingtothenewsitem,theOccupymovementcondemnsthecountry’s______.[b
Accordingtothenewsitem,theOccupymovementcondemnsthecountry’s______.[b
Accordingtothenewsitem,theOccupymovementcondemnsthecountry’s______.[o
Comedy’slegendaryMontyPythonmembers—youknow,"I’malumberjack(伐木工)and
Comedy’slegendaryMontyPythonmembers—youknow,"I’malumberjack(伐木工)and
Comedy’slegendaryMontyPythonmembers—youknow,"I’malumberjack(伐木工)and
随机试题
Thereisa______intheupperleftcorneroftheAustralianationalflag.A、kangar
Pollutionofwatersuppliesisusuallyduetopoorhealthconditionscloseto
Britainwasawealthycountry.Therewereafewveryrichpeoplewhoreceive
[originaltext]W:Hey,Sam!YoushouldtakealookatthisarticleaboutCanadia
场景法是黑盒测试中重要的测试用例设计方法。目前多数软件系统都是用事件触发来控制业
患者喉中痰涎壅盛,声如哨笛,喘急胸满,但坐不得卧,咯痰不利,无明显寒热倾向,发病
厚朴药材的气味是A.气微、味苦涩B.香气浓烈,味甜、辣C.气香,味辛辣、微苦D.
小儿,5岁。体温突然升高达41℃,剧烈头痛、呕吐,4小时左右发生惊厥,后反复发作
下列有关基金运作费用的表述,正确的有()A:发生的基金运作费用如果不影响基金份额
(2013年真题)用赢得值法进行成本控制,其基本参数有()。A.已完工作预算费
最新回复
(
0
)