首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Good morning, Mr. Vickstad. How can I help you?M: Good mornin
[originaltext]W: Good morning, Mr. Vickstad. How can I help you?M: Good mornin
游客
2023-10-29
58
管理
问题
W: Good morning, Mr. Vickstad. How can I help you?
M: Good morning, Ms. Hanson. [1]Well, I’m thinking about transferring to another university, but I’m not sure. I was hoping you could help me make a decision.
W: I’ll try. Where are you thinking of transferring to? And why do you want to leave Prince University?
M: Um... I’m thinking of going to Central University, because it’s in my hometown. I’ve been kind of homesick here this year, and I haven’t made many friends... I just feel so lonely. So, I thought that uh, maybe, [2]it’d be better to be closer to my parents and friends and all.
W: I see. And would you keep the same major if you transferred? What is it? Business Administration?
M: Yeah, I would. The credits I’ve earned here will transfer to Central. I’ve already checked.
W: May I ask why you chose to come to Prince University in the first place?
M: Sure. Um, well, the main reason is you have a great business school. And the second reason is that I wanted to get away from home.
W: You’re right, Mr. Vickstad. We do have an excellent business school. But, so does Central. The thing is, you’ve got almost a year under your belt here now. [3]At Central, you’ll be starting from scratch.
M: Yeah, I know that. But I’m a little bit familiar with Central because I had older friends who went there, and I visited it before I came here.
W: You know, freshman year is usually the hardest. [4]I remember how homesick I was my first year. I’ll tell you, I was ready to pack it in after the first two weeks. But the longer I stayed, the more comfortable I felt. By senior year, I was glad I chose to stay.
M: Really? Did it get a lot better your sophomore year?
W: Yes, it did. You might well find the same is true for you. Also, even though your credits here will transfer, you will have to take extra courses, because Central has different requirements. You’ll probably have to go to school for an extra year.
M: Hmm... I hadn’t thought about that. I’ll have to check into it. Maybe I should give it one more year. I mean, it’s probably good for me to learn to live away from my family and friends, right? It’ll make me stronger in the future.
W: You can always move back there after you graduate. Of course, by that time you may not want to!
M: Thank you for all your help. [5]I guess I’ll find out the exact transfer requirements. You’ve given me a lot to think about.
W: Don’t mention it. If you feel like you want to talk more, don’t hesitate to come back and see me.
1.Why does the man go and talk to the woman?
2.What is the man’s problem of being in Prince University?
3.What will the man have to do if he transfers to Central University?
4.What does the woman say about her time in college?
5.What will the man most probably do next?
选项
A、He can’t choose Business Administration as his major.
B、He can’t transfer his credits to Central University.
C、He didn’t make any friends in the past year.
D、He is far away from his family and friends.
答案
D
解析
①对话中女士询问男士希望离开Prince大学的原因,男士提到他这一年有点想家(homesick),并且认为离家人和朋友更近(be closer to family and friends)会更好,由此可以推断D“远离家人和朋友”是他在Prince university遇到的问题。②男士在Prince的专业就是Business Administration,A项与对话相反。男士提到Prince的学分可以转到Central,因此B项错误。男士说他在Prince的一年中未能交到很多朋友(make many friends),而非C项所说的没有交到任何朋友(make any friends)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3140313.html
相关试题推荐
[originaltext]W:TodayI’minterviewingRobertBallard,oceanexploreranddisc
[originaltext]W:TodayI’minterviewingRobertBallard,oceanexploreranddisc
[originaltext]M:Mrs.Ralph,weknowthatyouhavedonesomeofthelargeststu
[originaltext]M:Mrs.Ralph,weknowthatyouhavedonesomeofthelargeststu
[originaltext]M:Mrs.Ralph,weknowthatyouhavedonesomeofthelargeststu
[originaltext]W:DonnyDeutschsaysthekeytosuccesswasaskingonesimplequ
[originaltext]W:DonnyDeutschsaysthekeytosuccesswasaskingonesimplequ
[originaltext]W:DonnyDeutschsaysthekeytosuccesswasaskingonesimplequ
[originaltext]M:InthisJulyissue,MoneyMagazinetakesalookatpeoplewho
[originaltext]M:InthisJulyissue,MoneyMagazinetakesalookatpeoplewho
随机试题
AidworkersinMozambiquesaytheyareconfidentthat______.[br][originaltex
商业智能描述了一系列的概念和方法,通过应用基于事实的支持系统来辅助制定商业决策
不能减少或避免肝首关效应的给药途径或剂型是A.口服胶囊B.栓剂C.喷雾剂D.静脉
该市2005年6月的总保费收入比去年同期约增长了()。 A.14.1%
《刑事诉讼法》规定,未成年人犯罪的案件一律或一般不公开审理。关于该规定中未成年人
可导致角弓反张的中成药是A.醒消丸 B.抱龙丸 C.正天丸 D.六神丸
职业危害采样基本要求不包括()A:样品空白对照B:采样流量稳定C:采样人员的
根据国家财税规定,企业可以用来偿还投资借款的资金来源是()。A.利润、折旧、应
韦克斯勒智力测验包括A.问卷与投射测验 B.问卷与操作量表测验 C.语言与操
男性,75岁,因乏力、胸腰痛2个月来诊,既往体健。化验血红蛋白86g/L,白细胞
最新回复
(
0
)