首页
登录
职称英语
Surviving in the Jungle1. Right equipment- 【T1】____
Surviving in the Jungle1. Right equipment- 【T1】____
游客
2023-10-26
67
管理
问题
Surviving in the Jungle
1. Right equipment
- 【T1】______ clothing 【T1】______
- The only defence against 【T2】______【T2】______
- The legs of the long trousers put into 【T3】______【T3】______
- A 【T4】______【T4】______
- An instrument to find the direction
- A 【T5】______【T5】______
- An instrument to protect your head
2. A 【T6】______pace 【T6】______
- 【T7】______, and rest often 【T7】______
- Follow 【T8】______in the general direction 【T8】______
3. Safe water and food
- Water:
- Streams near native villages: 【T9】______to drink 【T9】______
- Water given by many plants and vines: pure to drink
- Food:
- Fruits and nuts the birds and monkeys choose: safe to eat
- Meat of many kinds of 【T10】______: safe to eat 【T10】______ [br] 【T2】
Surviving in the Jungle
Good evening, today’s talk will focus on how to survive in the jungle. Jungle country is not friendly to man, but it is possible to survive there. You must have the right equipment and you must know some important knowledge about the jungle. Then your chances of staying alive are very good.
No one should go into the jungle without the right equipment. You need lightweight clothing, a good knife and a compass. Fishhooks and a line, a rifle and ammunition, and matches in a waterproof container are necessary too. So is a mosquito net to protect the head.
In the jungle you can get hopelessly lost within five minutes after leaving a known landmark. That is why you should always carry a compass. In open country, during the day, you can tell which way to go by studying the sun. At night the stars are sure guides to direction. But in most places the jungle rooftop is so thick that it is impossible to see the sun or the stars. Again and again you must check your position by the compass.
Avoid haste, and rest often. In a place that is hot and damp, the person who sets a fast pace will soon become tired. A steady, even pace is wiser in the long run. Whenever possible, it is wise to follow streams and rivers that are going in your general direction. This may cause you many extra miles of travel. But in the end it will save time and energy.
Mosquitoes will be with you all the time. The only defence against them is to wear the right kind of clothing. You should never wear shots in the jungle. Your trousers must be lightweight and long. The legs of the trousers should be put into your boot tops.
Finding water that is safe to drink can be a problem. Many streams and rivers carry germs that can be deadly to man. Streams found near native villages are always dangerous, even if they are clear and fresh-looking. Such water must always be boiled before you drink it. Luckily, the jungles have many kinds of plants and vines that give water. Water from almost all plants is pure enough to drink. But stay away from vines that have bitter or milky juice.
Many jungle plants also provide food. Before you go into the jungle, learn to recognize the varieties of plants that can be eaten. If you haven’t had a chance to do this, watch that kinds of fruits and nuts the birds and monkeys choose. Such food is almost safe for a man to eat. When you are seeking meat, rivers and streams are the best places to hunt. You do not need to be familiar with the many different kinds of birds and animals. You can eat any of them.
Surviving in the jungle is a science. The jungle peoples have become perfect in this science, and you too. Learn as much as you can about what to expect in the jungle. Make sure you have the right equipment. Then no part of the jungle will seem completely unfriendly or frightening. In fact, you will be able to "live off" it for a long time.
选项
答案
mosquitoes
解析
细节题。讲座第五段提到:Mosquitoes will be with you all the time.The only defence against them is to wear the fight kind of clothing.可见必须穿合适的衣服来防御蚊子,所以答案为mosquitoes。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3132809.html
相关试题推荐
SurvivingintheJungle1.Rightequipment-【T1】____
SurvivingintheJungle1.Rightequipment-【T1】____
SurvivingintheJungle1.Rightequipment-【T1】____
SurvivingintheJungle1.Rightequipment-【T1】____
SurvivingintheJungle1.Rightequipment-【T1】____
SurvivingintheJungle1.Rightequipment-【T1】____
SurvivingintheJungle1.Rightequipment-【T1】____
SurvivingintheJungle1.Rightequipment-【T1】____
SurvivingintheJungle1.Rightequipment-【T1】____
SurvivingintheJungle1.Rightequipment-【T1】____
随机试题
Youcancomeandseeme______yourunintodifficulty.A、sometimeB、intimeC、w
71.ForanyEnglishmantherecanneverbeanydiscussionastowhoisthewo
Parentingwasneverapieceofcakeinanyage,butprobablythegreatestso
Sheconsidersblogwritingtobe______(宣传她的电影的最方便、最经济的途径).themostconvenienta
Afour-yearstudybysociologistsatTheUniversityofManchesterhasfound
艺术活动产生于人类的()时期。A.原始社会 B.封建社会 C.奴隶制前期
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性。()
王某在取得监理工程师执业资格后,受总监理工程师委托,进驻某建设工程项目履行监理职
某游戏比赛决赛采用BO5赛制,即五局三胜制,根据以往经验,单局比赛R队胜F队的概
对于SAC混凝土路面原材料的选用说法错误的是( )。A.沥青的选用应根据所处的温
最新回复
(
0
)