首页
登录
职称英语
(1) (a) Aside from perpetuating itself, the sole purpose of the American Aca
(1) (a) Aside from perpetuating itself, the sole purpose of the American Aca
游客
2023-10-22
85
管理
问题
(1) (a) Aside from perpetuating itself, the sole purpose of the American Academy and Institute of Arts and Letters is to "foster, assist and sustain an interest" in literature, music, and art. This it does by enthusiastically handing out money. Annual cash awards are given to deserving artists in various categories of creativity: architecture, musical composition, theater, novels, serious poetry, light verse, painting, sculpture. One award subsidizes a promising American writer’s visit to Rome. There is even an award for a very good work of fiction that fallen commercially — once won by the young John Updike for The Poorhouse Fair and, more recently, by Alice Walker for In Love and Trouble.
(2) The awards and prizes total about $750,000 a year, but most of them range in size from $5,000 to $12,500, a welcome sum to many young practitioners whose work may not bring in that much in a year, (b) One of the advantages of the awards is that many go to the struggling artists, rather than to those who are already successful. Members of the Academy and Institute are not eligible for any cash prizes. Another advantage is that, unlike the National Endowment for the Arts or similar institutions throughout the world, there is no government money involved.
(3) Awards are made by committee. Each of the three departments — Literature (120 members), Art(83), Music(47) — has a committee dealing with its own field, (c) Committee membership rotates every year, so that new voices and opinions are constantly heard.
(4) The most financially rewarding of all the Academy-Institute awards are the Mildred and Harold Strauss Livings. Harold Strauss, a devoted editor at Alfred A. Knopf, the New York publishing house, and Mildred Strauss, his wife, were wealthy and childless. (d) They left the Academy-Institute a unique bequest: for five consecutive years, two distinguished (and financially needy) writers would receive enough money so they could devote themselves entirely to "prose literature" (no plays, no poetry, and no paying job that might distract). In 1983, the first Strauss Livings of $35,000 a year went to short-story writer Raymond Carver and novelist-essayist Cynthia Ozick. By 1988, the fund had grown enough so that two winners, novelists Diane Johnson and Robert Stone, each got $50,000 a year for five years. [br] Which of the following can be inferred about Alice Walker’s book In Love and Trouble?
选项
A、It sold more copies than The Poorhouse Fair.
B、It described the author’ s visit to Rome.
C、It was a commercial success.
D、It was published after The Poorhouse Fair.
答案
D
解析
细节题。根据第一段最后一句“There is even an award for a very good work of fiction that fallen commercially—once won by the young John Updike for The Poorhouse Fair and,more recently, by Alice Walker for In Love and Trouble. ”我们可以看出,John Updike的The Poorhouse Fair发表,然后Alice Walker的In Love and Trouble再发表。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3120342.html
相关试题推荐
AmericanHistoryisoneoftheelectivestudiesintheuniversity_______.A、sched
Weshouldcatcheverychancethatpresentsitself.Theunderlinedpartmeans__
(1)Americanculturenurturesmanymythsaboutthemoralvalueofhardwork.
(1)Americanculturenurturesmanymythsaboutthemoralvalueofhardwork.
Today,LincolniswidelyregardedasoneofthegreatestpresidentsinAmerican
(1)WhereLatinAmericanhistoryissomuchthestoryofdisappointment—theb
(1)WhereLatinAmericanhistoryissomuchthestoryofdisappointment—theb
(1)WhereLatinAmericanhistoryissomuchthestoryofdisappointment—theb
[originaltext]W:AsautomationspreadsthroughtheAmericaneconomy,itsimp
[originaltext]W:AsautomationspreadsthroughtheAmericaneconomy,itsimp
随机试题
[originaltext]IlikeChinesefood.Howaboutyou?[/originaltext]A、Yes,itis.B
Manypeoplethinkofdesertsas________regions,butnumerousspeciesofplants
Thousandsofworkersinthesmalltownare______sincethecarfactoryhasclosed
接听客户投诉电话,秘书应首先()。A.做好解释 B.表示致歉 C.了解事情
在下列疾病中,低度恶性肿瘤是:()A.鳞状细胞乳头状瘤 B.鳞形细胞癌
非语言性沟通技巧不包括A.面部表情 B.触摸 C.反应时间 D.提问 E
下列关于公司为公司股东或者实际控制人提供担保的说法中,正确的是( )。 Ⅰ.
治疗心脾两虚所致癫证,应首选的方剂是( )。A.养心汤合甘麦大枣汤 B.黄芪
桑杏汤是治疗咳嗽的常用方剂,其针对的证候是()A.风寒犯肺 B.风热犯肺
下列关于筹资管理的原则说法正确的有()。A.结构合理原则是根据生产经营及其发展
最新回复
(
0
)