首页
登录
职称英语
To: All Managers and Department Heads Subject: New Communication Training
To: All Managers and Department Heads Subject: New Communication Training
游客
2023-10-01
75
管理
问题
To: All Managers and Department Heads
Subject: New Communication Training Program
Clear, friendly, efficient communication skills are essential for building relationships with your customers. You can use it for the benefit of your business. A new online training program is available on the LearnWell website. It will help Company employees create "customer-friendly" communication.
Please visit the website for a memo from the organizer. The memo provides a general view of this customer-friendly communication training program. It also explains how employees can register for the online training. Please forward this e-mail to your employees and encourage them to sign up for training at their leisure time as soon as possible.
Thank you for your support as we work to improve your employees’ customer communication in their business activities.
MEMO
To: All Managers and Department Heads
Subject: New【R1】______for employees
Training Program:
1. Type of training: a new【R2】______training program on the LearnWell website
2. Skills to train: clear. 【R3】______and efficient communication
3. Purpose of training: to help the employees to create【R4】______communication
Way of Registration: visit【R5】______for a memo from the organizer [br] 【R1】
选项
答案
Communication Training Program
解析
通过线索词Subject定位到通知的第二行:Subject:New Communication Training Program。通过比较题干和原文可知。虽然空格后面给出了for employees,但是这两个词可以省略,所以空格处可以填入Communication Training Program。需要注意,这三个词的首字母要大写。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3060936.html
相关试题推荐
Goodmanagerscancreateanenvironmentinwhichdifferentopinionsarevalueda
Intwomonths’timehe(finish)______histrainingandstartwork.willfinish
A—InternetB—e-mailC—telnet(telecommunicationnetwork)D—netnewsE—hardwareF—
Ouridentityhasamajoreffectonourcommunication.A、我们的身份对交流还有一定的效果。B、我们的看法对
Daniel:DanielVan,ProductPromotionDepartment.WhatcanIdoforyou?Brown:
Daniel:DanielVan,ProductPromotionDepartment.WhatcanIdoforyou?Brown:
23May,2004ThePersonnelDepartmentTheXYZWatchCompanyMarcosRoad,Manila
Somemanagershavenoticedrecentlythattheemployeesinthecompanyaret
Somemanagershavenoticedrecentlythattheemployeesinthecompanyaret
Anumberofrecentbookshavereworkedsubjects,formsandwritingtechnique
随机试题
ThegeneralmanagerappointedMr.Smith______ofmarketingthenewlineofwomen
Lookatthestatementsbelowandatthedefinitionsoffivefrequently-talkedte
Whatisimportantwhen...?Dealingwithemergency-Havingaquickreaction-Ke
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessayonTheIssueofEmpl
Thereisnomorefashionablesolutiontothecurrentglobalrecessionthan"
【B1】[br]【B7】And→But本题考查逻辑关系。由上下文判断,这里指的是“本来认定为……”,但发现事实并不是这样,因此应当使用转折连词。
Everyyear,onestudentinourhighschoolwinsascholarshipthat_____oneyea
WorldExpoisthelargestthemeexhibitionwheretheorganizerandparticipa
以下关于黏质土固结快剪试验描述正确的是()。A.试验用到环刀设备,内径80
(2015年真题)对地下工程喷射混凝土施工说法正确的是( )。 A.喷嘴处水
最新回复
(
0
)