首页
登录
职称英语
Highly intelligent and strong, elephants are the largest land animals and are
Highly intelligent and strong, elephants are the largest land animals and are
游客
2023-09-26
84
管理
问题
Highly intelligent and strong, elephants are the largest land animals and are among the longest-lived, with life spans of 60 years or more. Healthy, full-grown elephants have no natural enemies other than humans.
Elephants once lived on every continent except Australia and Antarctica, but elephants today are restricted to Africa and parts of Southeast Asia. They occupy a wide range of environments in Africa and Southeast Asia: grasslands, marshes, forests, deserts, and mountains. They need great quantities of food to support their massive size. They also need a lot of drinking water and so are restricted to areas with adequate water.
Throughout history, people have prized elephants for their great size and strength. On the battlefield, elephants have defeated the enemies. Elephants also have been trained to carry heavy supplies through the forests where they once lived.
Elephants have long been honored, and in Thailand, India, and other Southeast Asian countries, beautifully decorated elephants still play a significant role in traditional religious ceremonies. Over the past 40 million years, more than 600 species of elephants have lived on the earth. Today only two species are alive: the African elephant and the Asian elephant. Climate changes caused the extinction of many elephant species, but human influence has also taken its toll. At the turn of the 20th century, elephants numbered from 5 million to 10 million, but widespread hunting and city expanding reduced their numbers to an estimated 640,000 by the end of the century. At present, efforts to save elephants may be inadequate, and biologists are unsure if elephants as a species will survive.
选项
A、highly intelligent and strong, elephants are the largest land animals
B、elephants are among the longest-lived, with life spans of 60 years or less
C、healthy, full-grown elephants have natural enemies rather than humans
D、human beings bring great harm to the elephants
答案
D
解析
根据提问“From the first paragraph, we can deduce that”中“deduce”一词的意思是“文章中没有直接说,但我们可以推出的是……”。很明显A、B两项是文章直接讲的,应排除。C项意思据文章推论不对,故选D项。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3048366.html
相关试题推荐
Asweknow,ifwewanttokeepourhealthyandhaveastrongbody,oureating
Asweknow,ifwewanttokeepourhealthyandhaveastrongbody,oureating
Keepin________thatbuildingstrongrelationshipswithourcustomersisourtop
Almostallhumanbeingsaremuchmore(intelligence)________thananimals.intell
Theyfullyrecognizedtheenormous(strong)______andinfluenceoftheunion.st
Melbourne,withapopulationofover3.5million,isthesecondlargestcity
Whereistheworld’slargestlibrary?It’sin__________[br]Whatisoneofth
Whereistheworld’slargestlibrary?It’sin__________[br]Whycanclassical
Whatanimalsswimfrombirth?Allmammalsexceptmanand______.[br]Where’st
Legaltranslationisoneofthelargestareasofourbusiness.Itstandsto
随机试题
Thereareagreatmanycareersinwhichtheincreasingemphasisisonspecia
[originaltext]M:Soyoustartedyourowncompany.W:Yeah!Iamalwaysinterest
Knowledge,experienceandpleasurecanbe_______fromgoodreading.A、deprivedB
QuestionsontheOriginsofChristmas1.WhydowecelebrateonDecembe
项目经理部对竣工工程成本核算的目的是()。A.考核项目管理绩效 B.寻求进一
患者,男,50岁,缺失,口腔检查可见:Ⅱ度松动,近中舌侧倾斜,余牙及牙槽嵴正常。
老师说教育专家说的爱的教育都是骗人的,要严厉对待学生,你怎么看?
可出现腹壁紧张,伴有压痛、反跳痛的为A.急性和亚急性肝坏死 B.肝囊肿
下列哪一项变化可以在心电图中看到?A.窦房结去极化 B.心房肌去极化 C.房
甲公司拖欠乙银行贷款2000万元,到期无力清偿,现乙银行欲通过资产管理公司实现债
最新回复
(
0
)