首页
登录
职称英语
Why don’t birds (71) lost on their long flights from one place to another?
Why don’t birds (71) lost on their long flights from one place to another?
游客
2023-09-26
88
管理
问题
Why don’t birds (71) lost on their long flights from one place to another? Scientists have puzzled over this (72) for many years. Now they are beginning to fill (73) the blanks.
Not long ago, experiments (74) that birds rely on the sun to guide them (75) daylight, hours. But what about birds (76) fly by night? Tests with artificial stars have proved that (77) night - flying birds are able to follow the stars in their long - distance (78) A dove had spent its lifetime in a cage and had never flown under a (79) sky. Yet it showed a(n) (80) ability to use the stars for guidance. The bird’s cage was placed under a (n) (81) star - filled sky. The bird tried to fly in the position as that (82) by his outdoor cousins. Any (83) in the position of the make believe stars caused a change (84) the direction of his flight.
(85) think that doves, when flying in daylight, use the sun for (86) . But the stars are (87) their principal means of navigation. What do they do when the stars are (88) by clouds? Apparently, they find their way by such landmarks as (89) ranges, coast lines, and river courses. But when it’s too dark to see (90) , the doves circle helplessly, unable to get their bearing(方位). [br]
选项
A、People
B、Scholars
C、Experimenters
D、Scientists
答案
D
解析
科学家认为……。在四项选择中,Scientists为最佳选择,和第一段的科学家保持全文的称谓一致。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3046573.html
相关试题推荐
Aninsectisnotafraidofgravity,butitisindeadlyfearofanotherforc
Thereisanotherproblem______(discuss)inthenextmeeting.tobediscussed非谓语
Heinsistedonpurchasinganotherhouse,whichhehadnousefor.A、他已经没有什么用处了,但还
Koalas(考拉熊)usearangeofsoundstocommunicatewithoneanother______relativ
Allofuscommunicatewithoneanothernonverbally,aswellaswithwords.Mo
ProfessorLeeissaid______anotherimportantdiscoveryinphysics.A、tomakeB、h
[originaltext]M:Itseemsthatwe’llhaveanotherfinedaytomorrow.Let’sgot
[originaltext]W:Mr.Long,canyoutransfermetoanotherdepartment?M:Why?G
[originaltext]W:Mr.Long,canyoutransfermetoanotherdepartment?M:Why?G
Heinsistedonpurchasinganotherhouse,whichhehadnousefor.A、他坚持要再买一套住房,尽管
随机试题
Itistruethattheaveragetemperature【16】r______isonlyabouttwodegrees,
Verylittle______theyhadmadeanimportantdiscoveryinscience.A、theyrealiz
[originaltext]M:TodaywehaveProfessorSnowinourstudio.She’sanexperton
Threehundredyearsagonewstravelledbywordofmouthorletter,andcirculate
肺病及肾的五行传变是()A.母病及子 B.相乘 C.子病犯母 D.相
如图,有大小两个正方形,其对应边的距离均为1厘米。如果两个正方形之间部分的面积是
A.利尿通淋 B.解暑截疟 C.清肺生津 D.利咽消肿 E.清湿热解热毒
根据2005年施行的《短期融资券管理办法》,企业发行融资券时实行余额管理,待偿还
B
堤心石坡面验收后,应按设计要求抛填块石垫层,其作用是()。A.倒滤层 B.找
最新回复
(
0
)