首页
登录
职称英语
Fairway Kenwood is a quality Private Hire Car Service company. The company h
Fairway Kenwood is a quality Private Hire Car Service company. The company h
游客
2023-09-23
99
管理
问题
Fairway Kenwood is a quality Private Hire Car Service company. The company has a long and established service history with over a quarter of a century of experience in private car hire, catering(满足需要) for clients’ transport requirements.
All our drivers and vehicles are licensed by the Public Carriage Office. All our vehicles are fitted with most up-to-date computer systems. We provide transportation 24hours a day, 7 days a week. We accept all credit card bookings. We undertake long distance journeys and will be happy to give you a quote(报价) on request.
When you call, our sales representatives are ready and waiting to assist with your transport requirements. They can provide full information on the company’s operation and how our service fits into your requirements and can help you during your visit to London.
Our professional sales team can offer suggestions on how perhaps you can save money on travel while you are in London. Sightseeing and shopping trips can be arranged with very competitive prices.
We offer a number of special services for buses and private use:Wedding Service, for those special occasions; Guided tour, executive tours of london famous locations; VIP Service, for that additional Extua service.
This service is available 24 hours/day, 7 days/week and 365 days of the year. [br] The professional sales team of the company can help clients to______.
选项
A、save money while eating in London
B、do sightseeing at a lower price
C、get free special private services
D、enjoy free shopping trips
答案
B
解析
同义转述题。本题询问公司的专业销售团队可以帮助客户做什么。根据文章第四段第一句话Our professional sales team can offer suggestions on how perhaps you call save money on travel while you are in London.(我们的专业销售团队还能提供一些关于在伦敦旅行中如何省钱的建议)可排除A选项。根据第二句话Sightseeing…trips can be arranged with very competitive prices.(我们会以较低的价格安排您的旅游观光和购物旅游等事宜)可知,选项B(以较低的价格进行旅游观光)是这句话的同义转述,因此正确。A选项(在伦敦期间的饮食方面可以节省费用),选项C(得到免费的特殊私人服务),选项D(享受免费的购物旅游)在原文中并未提及。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3038731.html
相关试题推荐
Themanagerofthecompanyinsistedthatallthestaffmembers(observe)______
Candidatesareacceptedtobeskilledatusingacompany.A、这家公司要求应聘人员能熟练使用计算机。B
[originaltext]W:HowmuchdoIpayeachmonthforyournetworkservice?M:Itd
Whatisthemostimportantserviceoftreestomanaccordingtothepassage?[br
Whatisthemostimportantserviceoftreestomanaccordingtothepassage?[br
Inourcompany,everybodyiswelltakencareof,______positionheisin.A、asl
WhohaveThaiandSASjoinedforcestoofferauniqueservice?Passengersflying
______Iknow,hehasneverworkedinthatcompany.Heprobablytoldalie.A、As
[originaltext]W:Harveydoesn’tseemtofitintothiscompany.M:No.he’sreal
Greateffortsareneededforthe(develop)______ofthenewcompany.development根
随机试题
Peopleflytootherplacesfromthere.[br]Peoplegettimefromit.D人们看手表得知时间。
____________(吵伯音乐不仅惹人讨厌),itcouldalsobethecauseofaccidents.Notonlyislo
Such______thecase,therearenogroundstojustifyyourcomplaints.A、wasB、is
Thepassagegivesageneralexplanationaboutthebenefitsofacross-culturalm
[originaltext]ThisfirstSaturdaynightofMarch,ateightthirty,allthe
关于凝集反应的叙述,正确的是( )。A.颗粒性抗原与相应抗体形成肉眼不可见的凝
下列物质中,可形成酸雨的是()A.二氧化硫 B.氟氯代烃 C.二氧化碳
福利的支付方式分为()A:当期支付 B:实物支付 C:延期支付 D:支票支
()缺口一般发生在行情趋势的末端,表明股价变动的结束。判断其最简单的方法就是考察
关于管片拼装呈真圆并保持真圆状态的重要性,以下说法正确的是()。A、确保隧道尺
最新回复
(
0
)