首页
登录
职称英语
The following is an advertisement. After reading it, you should complete the inf
The following is an advertisement. After reading it, you should complete the inf
游客
2023-09-19
82
管理
问题
The following is an advertisement. After reading it, you should complete the information by filling in the blanks marked 46 through 50 in the table below.
Learning Tour
Recently, we will hold a learning tour for those English learners. By joining our helpful tour, everyone will find out, at first, specific activities that help to improve your English. Besides that, one can also have access to some interesting language learning materials in the Learning Tour. Moreover, participators will be taught the way to use computers and audio-visual facilities in the center.
The learning tour will be held every Wednesday and Thursday in different time. The former one is from 10:30 to 11:30 a. m. , while the latter one is 1:00 -2:00 p. m.
For registration, people can go to Tin Ping Building on the 4th floor or email your name, ID card No. and date of joining the tour to Miss Feng at
feng@cahk. edu. hk
Information on Learning Tour
By joining the tour, one will find out:
【B1】______that help to improve your English.
Interesting language learning【B2】______in the tour.
The way to【B3】______and audio-visual facilities in the center.
Time: Every Wednesday 10:30 -11:30 a. m.
Every Thursday【B4】______p. m.
For registrations, email the name, 【B5】______ and the date of joining the tour. [br] 【B1】
选项
答案
Specific activities
解析
由文中第一段第二句话“everyone will find out,at first,specific activities that help to improve your English”可以找到答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3027090.html
相关试题推荐
Whichofthefollowingisnottheworkinthephotographicindustry?[br]Wecan
Vancouveris______.[br]WhichofthefollowingisNOTtrueaccordingtothepas
Weshouldbe(consider)______ofthecomfortofoldpeople.consideratebe是系动词,后面要
Ifyourequirefundingfortuitioncosts,yourapplicationshouldbeintheStud
Oneshouldalwayskeepinmindtheoldtruth"Firstimpressionsarelasting".A、人
ThefollowingisalistofWTOspecialcolumns.Afterreadingit,youarerequir
ThefollowingisalistofWTOspecialcolumns.Afterreadingit,youarerequir
ThefollowingisalistofWTOspecialcolumns.Afterreadingit,youarerequir
Inmanypartsoftheworldthereisadebateaboutwhetherchildrenshouldu
Inmanypartsoftheworldthereisadebateaboutwhetherchildrenshouldu
随机试题
WhenIwasachild,myfamilyusedtogoonholidayeveryyeartovisitour
Howmanydifferentkindsofemotionsdoyoufeel?Youmaybe【C1】______tofin
DearSir,Onlookingovertoday’sEconomicDailymyattentionwasattractedb
A.门静脉高压症的主要阻塞部位在窦前 B.门静脉高压症的主要阻塞部位在窦后
患者男性,52岁。间歇发作上腹部疼痛15年,加重1周入院。患者于15年前出现上腹
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
下列关于石灰桩加固机理和适用条件的说法中不正确的是() A.石灰桩通过生石灰吸
下列关于证券投资基金销售宣传推介材料的说法,正确的有()。A:基金宣传推介材料中
甲公司为境内居民企业,2016年年初以3000万元对乙公司(境内居民企业)进行
某二级公路工程基本达到竣工验收标准,竣工验收应由()主持。A.建设单位
最新回复
(
0
)