首页
登录
职称英语
It is known to us that English is not as old as Chinese, but it is widel
It is known to us that English is not as old as Chinese, but it is widel
游客
2023-09-18
64
管理
问题
It is known to us that English is not as old as Chinese, but it is widely used by most people all over the world.English speakers enjoy creating new words.In fact, a majority of words are traceable and each of them may have an interesting story.
However, no one will really care where a word comes from because it makes little difference in using them in our daily life.Did you ever feel confused about why hamburgers are called hamburgers, especially when they are not made with ham?
About a hundred years ago, some men went to America from Europe, coming from a big city in Germany called Hamburg.They didn’t know how to use English properly.Having seen them eating round pieces of beef, the American asked what it was.The Germans didn’t understand the questions exactly, so they answered, "We come from Hamburg." One of the Americans was an owner of a restaurant and got an idea.He cooked some round pieces of bread with beef and began selling them.Such bread came to be called "hamburgers".Today, hamburgers are welcomed by lots of people coming from different nationalities. [br] According to the passage, English is_______.
选项
A、older than Chinese
B、as old as Chinese
C、not so old as Chinese
D、very hard to learn
答案
C
解析
根据第一段第一句“It is known to us that English is not as old as Chinese”可知,英语并不像中文那么悠久古老,故选C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3025218.html
相关试题推荐
(Ehime-ken)EhimeUniversityinMatsuyamaisseekingEnglishinstructorsfor
(Ehime-ken)EhimeUniversityinMatsuyamaisseekingEnglishinstructorsfor
(Ehime-ken)EhimeUniversityinMatsuyamaisseekingEnglishinstructorsfor
Chinaistheworld’slargestcigaretteproducerandChinesearetheworld’smost
ItisknowntousthatEnglishisnotasoldasChinese,butitiswidelyus
ItisknowntousthatEnglishisnotasoldasChinese,butitiswidelyus
TheChinesegovernmenthasofferedgreatsupporttoTibetintermsofmanpower,m
ThereisanoldsayinginEnglish:"Laughteristhebestmedicine".Untilre
WelcometoTaiwan,thebeautifulislandwhereChineseageoldcultureispreserv
ManyChinesestudentswantto【B1】______theirMaster’sorPh.D.’sdegreei
随机试题
ReadingforpleasureistheeasiestwaytobecomeabetterreaderinEnglish
Directions:Thispartistotestyourabilitytodopracticalwriting.Youarer
IntheUnitedStates,thefirstdaynurserywasopenedin1854.Nurserieswe
[originaltext]AbrahamLincolnwasborninalogcabininKentuckyonFebruar
每个人都知道,学习对一个人的成长是至关重要的。Asisknowntoall,learningisimportanttoone’sgrowi
上海公积金管理中心推出的“以房自助养老”协议约定:()岁以上的老年人,可以将自己
服用后宜多饮水的药物是A:健胃消食片 B:止咳糖浆 C:扑热息痛(对乙酰氨基
某单位向商店订购定价为100元的某商品80件,单位订货员向商店经理提出:“如果商
女性,45岁,活动后心悸气促15年,加重伴双下肢水肿3个月,近1周不能平卧。体查
下列关于城镇土地使用税的纳税义务发生时间,表述错误的是( )。 A.纳税人购
最新回复
(
0
)