首页
登录
职称英语
[originaltext] If you feel overwhelmed by your college experience, you are n
[originaltext] If you feel overwhelmed by your college experience, you are n
游客
2023-09-13
100
管理
问题
If you feel overwhelmed by your college experience, you are not alone--many of today’ s college students are suffering from a form of shock. Going to college has always had its ups and downs, but today the "downs" of the college experience are more numerous and difficult. The schools are responding to the problem with increased support service.
Lisa is a good example of a student in shock. She is a lovely, intelligent girl of twenty and is in her third year at a university. Having been a straight A student in high school and a member of the basketball team there, she remembers her high school days with fondness. Lisa was popular then and had a boyfriend for the last two years of school.
Now, only three years later, Lisa is miserable. She has changed her major four times already and is forced to hold two part-time jobs in order to pay her tuition. She can’ t sleep well or eat properly. She also believes that she has no close friends. Sometimes she bursts into crying for no apparent reason. On more than one occasion, she has considered taking her own life.
What is happening to Lisa happens to millions of college students each year. As a result, roughly one-fourth of the students suffer from depression. Some of them are so depressed that they have to go to the doctor. Meanwhile, suicide rate among college students is higher now than at any other time in history. It is fifty percent higher than among nonstudents of the same age. It is estimated that each year more than five hundred college students take their own lives.
College health officials believe that these reported problems represent only the tip of the iceberg. They fear that most students, like Lisa, suffer in silence.
选项
A、Fifty percent higher than that of the non-students of the same age.
B、One - quarter of that of the non-students of the same age.
C、Half million.
D、Less than that in the past.
答案
A
解析
从听力材料中第三段末尾可以直接听到答案:“It (suicide rate)is fifty percent higher among non- students of the same age.”
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3010069.html
相关试题推荐
[originaltext]Pullingheavysuitcasesalldayinthesummerishardwork,es
[originaltext]Ifyou’reinchargeofaproject,thekeytosuccessisgettin
[originaltext]W:Tony,Ijustmovedintomynewapartment,andIneedtohavet
[originaltext]W:Tony,Ijustmovedintomynewapartment,andIneedtohavet
[originaltext]W:Tony,Ijustmovedintomynewapartment,andIneedtohavet
[originaltext]W:HowwasyourtriptotheGrandCanyon?M:Itwasexcellent!We
What’stheopinionofeconomistsaboutgoingtocollege?[br]Whatisthechief
What’stheopinionofeconomistsaboutgoingtocollege?[br]ThetwoHarvardec
[originaltext]ThisisRayMcCarthywiththenews.Reportsarecominginof
[originaltext]ThisisRayMcCarthywiththenews.Reportsarecominginof
随机试题
Avoideggs.Drink8glassesofwateraday.Eatingcarbswill【C1】______.Nut
Manybigcitiesintheworld_________________________(正面临淡水资源短缺).arefacingt
[originaltext]M:SharonEppersonjoinsusnow,she’sacorrespondentforCNBC,and
WhenLouiseBrownwasbornon25July1978,shekickedoffanera.Thefirst
阅读以下说明和图,回答问题1至问题3,将解答填入对应栏内。[说明]某时装邮购提供
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
在行业分析中,运用实地调研法的优势在于()。 A.不太适用于正在进行中的重大
供给学派认为,只有了解上述所得转移的税收效果,我们才能希望设计出一种社会福利制
下列选项中,关于建设工程监理进行投标决策基本原则的说法,错误的是()。A.对
关于依法必须招标工程中标候选人的公示,下列说法中正确的是()。A.评标结果
最新回复
(
0
)