首页
登录
职称英语
[originaltext] This is Ray McCarthy with the news. Reports are coming in of
[originaltext] This is Ray McCarthy with the news. Reports are coming in of
游客
2023-09-15
116
管理
问题
This is Ray McCarthy with the news. Reports are coming in of a major train crash in Japan. (32) A passenger train carrying hundreds of workers home from the center of Tokyo is reported to have hit an oncoming goods train. Both were traveling at high speed. (33) Figures are not yet available but it is believed that the death toll could be as high as 300, with hundreds more injured. Emergency and rescue services rushed to the scene. But our reporter says it will take days to clear the track and to establish the numbers of the dead and injured. There was a similar accident on the same stretch of track four years ago.
(34) There was another bomb scare in a large London store last night during late night shopping. Following a telephone call to the police from an anonymous caller, hundreds of shoppers were shepherded out of the store while roads in the area were sealed off. Police dogs spent hours searching the store for a bag which the caller claimed contained 50 pounds of explosives. Nothing was found and the store was given the all-clear by opening time this morning. A police spokesman said that this was the third bomb scare within a week and that we should all be on our guard.
And finally, the motoring organizations have issued a warning to drivers following the recent falls of snow in many parts of the country. (35) Although the falls may be slight, they say extra care is needed.
Questions:
What accident happened recently in Japan?
What do the reports say about the recent accident in Japan?
Why did people have to leave the London store last night?
What did motoring organizations advise drivers to do?
选项
A、Follow policemen’s directions.
B、Keep an eye on the weather.
C、Avoid snow-covered roads.
D、Drive with special care.
答案
D
解析
细节题。本题询问监控机构提醒司机们还是应该注意些什么。根据原文(35)处可知,虽然降雪量并不大,但是司机还是应小心行车,故选D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3015555.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Wearebothfreethisafternoon.Shallwegosurfing?W:Gosu
Helenisalwaysthefirstone______totheoffice.A、comesB、comingC、tocomeD、who
[originaltext]W:Goodmorning.M:Goodmorning.I’dliketobuytwoticketsfo
[originaltext]M:Thetrainleavesevery30minutes.You’refiveminuteslatefo
[originaltext]M:Thetrainleavesevery30minutes.You’refiveminuteslatefo
[originaltext]M:Thetrainleavesevery30minutes.You’refiveminuteslatefo
[originaltext]M:IfoundthatlivinginJarjan,peoplewerebusier.Theyseemt
[originaltext]M:IfoundthatlivinginJarjan,peoplewerebusier.Theyseemt
[originaltext]W:WhatdoyouusuallydoonSaturday?M:Well,Iusuallyvisitm
[originaltext]W:CanIcometoseeyouat10:00,ProfessorBrown?M:I’msorry
随机试题
Somechildrendonotmakegoodtravellingcompanions,fortheywilldonothingb
文盲illiteracy;illiterate
[originaltext]W:Interestedinthisbook?Thisisourbestsellerthisweek.M:
从西方的文字起源来看,ART这个词与用手制作的()有关A.手段 B.方法
一项1000万元的借款,借款期3年,年利率为5%,若每半年复利一次,年实际利率与
患者女性,30岁。因“右乳肿块2个月,近1个月增大明显”就诊。既往体健。查体:右
药物杂质的主要来源是A:研制过程和使用过程 B:流通过程和研制过程 C:贮存
左图为给定的立体图形,将其从任一面剖开,右边哪一项不可能是该立体图形的截面?
资料:Anythingthataffectsthesmoothflow
用遗传、环境、教育在人的身心发展中的作用理论分析: 宋朝王安石写过一篇《伤仲永
最新回复
(
0
)