首页
登录
职称英语
Cordia Harrington was tired of standing up all day and smelling like French
Cordia Harrington was tired of standing up all day and smelling like French
游客
2023-09-06
74
管理
问题
Cordia Harrington was tired of standing up all day and smelling like French fries at night. A property developer, she also owned and operated three McDonald’s franchises, but as a divorced mother of three boys, she yearned for a business that would provide for her children and let her spend more time with them.
Her aha moment struck, after she was nominated in 1992 to be on the McDonald’s bun committee. "The other franchisees, all men, thought that was funny because of the word bun," she recalls. "But the joke was on them: They didn’t know the company would be picking me up in a corporate jet to see bakeries around the world!"
The experience opened her eyes to business possibilities. When McDonald’s decided it wanted a new bun supplier, Harrington became determined to win the contract, even though she had no experience running a bakery.
Harrington studied the bakery business and made sure she was never off executives’ radar. "If you have a dream, you can’t wait for people to call you," she says. "So I’d visit a mill and send them photos of myself in a baker’s hat and jacket, holding a sign that said ’I want to be your baker.’" After four years and 32 interviews, her persistence paid off.
Harrington sealed the deal with a handshake, sold her franchises, invested everything she owned, and borrowed $13.5 million. She was ready to build the fastest, most automated bakery in the world.
The Tennessee Bun Company opened ahead of schedule in 1997, in time for a slump in U.S. fast-food sales for McDonald’s. Before Harrington knew it, she was down to her last $20,000, not enough to cover payroll. And her agreement with McDonald’s required that she sell exclusively to the company. "I cried myself to sleep many nights," she recalls. "I really did think I am going to go bankrupt."
But Harrington worked out an agreement to supply Pepperidge Farm as well. "McDonald’s could see a benefit if our production went up and prices went down, and no benefit if we went out of business," she says. "That deal saved us."
Over the next eight years, Harrington branched out even more: She started her own trucking business, added a cold-storage company, and now has three bakeries producing fresh buns and frozen dough.
Grateful for the breaks she’s had, Harrington is passionate about providing opportunities to all 230 employees. "Financial success is the most fun when you can give it away," she says. "We had a project that came in under budget one year, and we gave each of our project managers a car with a big bow!" [br] Harrington is enthusiastic about awarding her workers because she felt______for the chances given before.
选项
答案
grateful
解析
由空前的系动词felt可知,本空应填一形容词,且能用来修饰人。根据题干中的Harrington is…about定位到末段首句。题干的enthusiastic与该句的passionate同义,awarding her workers是对providing opportunities to all 230 employees的同义转述,for the chances given before则对应for the breaks she’s had,由此可知答案为grateful。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2989543.html
相关试题推荐
Goodteachershaveadeepunderstandingofthechildren’sneedandenjoyfirm__
Therewasone______hotelleftstandingaftertheearthquake.A、aloneB、solemnC
IhadtroubleinunderstandingtheFrench,soIgottheEnglish______ofthebo
Therewasone______hotelleftstandingaftertheearthquake.A、aloneB、solemnC
ThefewEnglishpeoplewhoareintheregionhavebeen______intoFrenchculture
Thereisa______amongteachersthatchildrenshouldhaveabroadunderstanding
CordiaHarringtonwastiredofstandingupalldayandsmellinglikeFrench
A、Americanindustrialists.B、Frencheconomists.C、Internationalleaders.D、Civil
CordiaHarringtonwastiredofstandingupalldayandsmellinglikeFrench
CordiaHarringtonwastiredofstandingupalldayandsmellinglikeFrench
随机试题
Psychologiststakeopposingviewsofhowexternalrewards,fromwarmpraise
TheIndianpolicewerereportedtohavediscovered______[br][originaltext]
[originaltext]W:Interestedinthisbook?Thisisourbestsellerthisweek.M:
[originaltext]Anoldfriendfromabroad,whomIwasexpectingtostaywith
Parentshavealegal______toensurethattheirchildrenareprovidedwitheffi
甲公司通过寄信方式向乙公司发出一要约。该要约生效时间为( )。A.甲公司完成要
记账式国债投标量变动幅度为( )的整数倍。A.0.1亿元 B.0.15亿元
下列哪项不是胃肠黏膜的损害因素A.非甾体类药物 B.吸烟 C.过度精神紧张
A.3年 B.5年 C.不超过5年 D.7年《医药产品注册证》的有效期为
某新建办公大楼的招标文件写明:承包范围是土建工程、水电及设备安装工程、装饰装修工
最新回复
(
0
)