首页
登录
职称英语
The Indian police were reported to have discovered______ [br] [originaltext]
The Indian police were reported to have discovered______ [br] [originaltext]
游客
2024-10-29
49
管理
问题
The Indian police were reported to have discovered______ [br]
Indian police have found a large cache of plastic explosives in Bombay, the type used. in last month’s serial bombings that killed more than 300 people Police say they seized nearly 2,000 kilograms of explosives from a marshy region north of Bombay. About 1,300 kilograms of similar explosives were discovered in the area last week. Police also arrested 14 more people in connection with the bombings.
选项
A、300.
B、1,300.
C、2,000.
D、2,600.
答案
B
解析
有关数字的细节测试题。可直接从文中找出答案B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3821574.html
相关试题推荐
Whohassurvivedthecrash?[br][originaltext]TheFrenchjudgeinvestigatin
Whichofthefollowingisthemaintopicofthenews?[originaltext]Germany
WhatwasthepurposeofU.S.firstlady’svisit?[br][originaltext]U.S.fi
Wheredoestheconversationtakeplace?[br][originaltext]W:Thisfoodisterr
Wheredoestheconversationtakeplace?[br][originaltext]W:Thisfoodisterr
Wheredoestheconversationtakeplace?[originaltext]W:Thisfoodisterrible!
Whatarethemanandwomandiscussing?[br][originaltext]M:Canyoutellmeab
Whatarethemanandwomandiscussing?[br][originaltext]M:Canyoutellmeab
WhowillbetheballgirlsattheMastersSeriesMadridevent?[originaltext]
Yesterday’sstrikecausedthemostconfusionfor______.[br][originaltext]
随机试题
Withover60,000productsavailable,weareabletoprovideyouwiththetopbran
[originaltext]PCBs,weremanufacturedfromthe1920s,butwerebannedinthe
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessaycommentingonthere
Hecamehomeaftermidnight,and________,hewasdrunk.Thatmadehisparentsa
某5层冷库建筑,每层冷间面积为3800㎡,该建筑的耐火等级可为()。A.一级
沥青混合料稳定度试验温度是()。A.50℃ B.60℃ C.65℃ D.
通常将那些经营业绩较好,具有稳定且较高的现金股利支付的公司股票称为()。A.
患者男,43岁。干咳3年余。近1个月来,因过于劳累,咳嗽加剧,痰中带血丝,自觉手
下列关于国库集中支付业务,表述正确的有( )。 A.实行国库集中支付的单位,
下列关于安全生产责任的说法中,正确的有()。A.实行总承包的由总承包单位负责,分
最新回复
(
0
)