首页
登录
职称英语
[originaltext]W: I’m backstage at the Birmingham Hippodrome with the comedian B
[originaltext]W: I’m backstage at the Birmingham Hippodrome with the comedian B
游客
2023-09-04
73
管理
问题
W: I’m backstage at the Birmingham Hippodrome with the comedian Brian Conley. Hello Brian.
M: Hello.
W: Birmingham’s done well for you over the years, hasn’t it?
M: (22) It certainly has. I love this theatre. I’ve got some great memories here.
W: So where did it all begin,this comedy career? When was your first time on stage?
M: The first time I was on stage was when I was two. I was at this holiday camp and my mum and dad lost me in the dance hall. Then they heard people laughing and saw me up on stage making a fool of myself. That was it after that. I was totally obsessed. (23) But what has also driven me is the fact that I found it difficult to keep up at school,because my writing was bad,so I naturally became the class clown,the school joker. But I was always a good singer,and singing was always my first love. Comedy came later.
W: And you still do comedy now.
M: Yeah, I do. (24) There’s a big demand for it these days, but a lot of famous comedians can’t do it. I’ve learnt how to handle it over the years,and I’ve got an answer for every situation now. I had to fall into it really. It pays the mortgage.
W: And do you still get nerves?
M: (25) A guy once said to me that it doesn’t get any easier. I dismissed that. I used to reckon that as I got older and more experienced I’d be more relaxed and I wouldn’t get so nervous. But I realize that he was right. I want to do well,and that affects how you feel before the performance.
W: Brain,thank you very much.
22. What can we learn about Birmingham Hippodrome?
23. How did the man start his comedy career?
24. What does the man say about comedy?
25. What does the man feel with regards to nervousness?
选项
A、He disagrees with a comment someone made early in his career.
B、He no longer feels nervous because he is more experienced.
C、He becomes more relaxed and doesn’t get nervous now.
D、He still gets nervous because he wants to do well before the audience.
答案
D
解析
对话中男士提到,有人曾告诉他要想做到不紧张并不容易。他原来不以为然,觉得随着年龄增长,经验更丰富的时候,就会更加放松,不会紧张了。但后来他意识到那个人是对的,因为他想做好,而这会影响演出前的感觉。由此可见,他还是会感到紧张。故答案为D)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2985640.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Whatareyouworkingnow?M:(19)I’vejustfinishedapieceof
[originaltext]W:Whatareyouworkingnow?M:(19)I’vejustfinishedapieceof
[originaltext]W:Oh,itisterrible!AbroadAerolinesArgentina’sflight386.
[originaltext]W:Oh,itisterrible!AbroadAerolinesArgentina’sflight386.
[originaltext][32]Musicwhichisoriginalisindividualandpersonal.Tha
[originaltext][32]Musicwhichisoriginalisindividualandpersonal.Tha
[originaltext][32]Musicwhichisoriginalisindividualandpersonal.Tha
[originaltext]Objectsthatarevibratingmakesounds.Rhythmicsoundvibra
[originaltext][26]Thereisnodoubtthatadults,andevenhighlyeducated
[originaltext]M:Hi,Anne.Pleasecomeinandtakeaseat.W:Well,Ican’tsta
随机试题
下列观点中,属于主观唯心主义的是()。A.存在就是被感知 B.上帝创造世界
患儿,女,GP,孕37周剖宫产分娩,出生体重4000g,生后无窒息,阿氏评分正常
24岁妇女诉脐周疼痛。在9个月前刚从艺术学校毕业后开始她的第一份工作,这些症状就
DNA分子完全水解后。得到的化学物质是( )。A.核酸含氮碱基磷酸 B.氨基
在()应使用防爆灯具,开关应设在门外电缆室$;$蓄电池室$;$主控室$;$电容器
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
实行核准管理的项目,开工建设只能延期一次,且延长期限最长不得超过( )。A.1
道路宽度超过40m时,可考虑在道路两侧各设一条(),以减少连接支管的数目及与
根据《标准施工合同》,投保“建筑工程一切险”的正确做法是()。A.承包人负
根据FIDIC《施工合同条件》的规定,因工程量变更可以调整合同规定费率或价格的条
最新回复
(
0
)