首页
登录
职称英语
[originaltext] A young man who lived in London was in love with a beautiful
[originaltext] A young man who lived in London was in love with a beautiful
游客
2023-09-03
86
管理
问题
A young man who lived in London was in love with a beautiful girl. Soon she became his fiancee. The man was very poor while the girl was rich. The young man wanted to give her a present on her birthday. He wanted to buy something beautiful for her, but he had no idea how to do it, as he had very little money. The next morning he went to a shop. There were many fine things there: rings, gold watches, diamonds—but all these things were too expensive. There was one thing he could not take his eyes off, it was a beautiful vase. That was a suitable present for his fiancee. He had been looking at the vase for half an hour when the manager of the shop noticed him. The young man looked so pale, sad and unhappy that the manager asked what had happened to him.
The young man told him everything. The manager felt sorry for him and decided to help him. A brilliant idea struck him. The manager pointed to the comer of the shop. To his great surprise the young man saw a vase broken into many pieces. The manager said, "I can help you. I shall order my servant to pack it and take it to your fiancee. When he enters the room, he will drop it."
On the birthday of his fiancee the young man was very excited. Everything happened as had been planned. The servant brought in the vase, and as he entered the room, he dropped it. There was horror on everybody’s face. However, when the vase was unpacked the guests saw that each piece was packed separately.
选项
A、The young man’s family was poor while the girl’s rich.
B、A rich young man felt in deep love with a beautiful girl.
C、The young man loved the girl but the girl didn’t love him.
D、The young man had enough money to buy a beautiful vase.
答案
A
解析
信息明示题。通过预览选项可知,听音时要特别留意两人的身份。文章中明确讲到"The man was very poor while the girl was rich.",所以答案选A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2981161.html
相关试题推荐
[originaltext]HeidiKuhnlivesintheSanFranciscoBayareainCalifornia.
[originaltext]HeidiKuhnlivesintheSanFranciscoBayareainCalifornia.
[originaltext]HeidiKuhnlivesintheSanFranciscoBayareainCalifornia.
[originaltext]Babiesbeginlearningontheirfirstdayoflife.(29)Expert
[originaltext]ManypeoplethinkSharkisoneofnature’sfiercestcreatures
[originaltext]M:Imagininggrowingupandneverknowingthatyouhadasistera
[originaltext]W:TherestaurantwasbetterthanIexpected.Theservicewasal
[originaltext]W:TherestaurantwasbetterthanIexpected.Theservicewasal
[originaltext]W:TherestaurantwasbetterthanIexpected.Theservicewasal
[originaltext]W:TherestaurantwasbetterthanIexpected.Theservicewasal
随机试题
Howlongdoesittakefromheretoyourhomeonfoot?[br][originaltext]F:Is
______isanarrativetechniqueofwritingthatpresentsthoughtsasiftheywer
【B1】[br]【B17】A、difficultB、impossibleC、likelyD、mortalB语义衔接题。前文提到了水星一个面是极热的白
NewEducationalTechnology:ChallengesandPotentialI.Thecriticismofcomputer
写作、阅读、运算、解题等所属的技能类型是()。A.操作技能 B.动作技能
A.天南星科植物B.鸢尾科植物C.兰科植物D.姜科植物E.菊科植物石菖蒲药材来源
A.DMSOB.EVAC.聚异丁烯类压敏胶D.环糊精E.PEG固体分散体的亲水性
A.凝血功能异常 B.自身免疫引起 C.血小板功能异常 D.脾破坏血小板增
居民消费价格指数调查按消费品用途可划分为()大类。A.8 B.263
关于市场差异化战略特点的说法,错误的是( )。A.市场差异化战略追求市场细分
最新回复
(
0
)