首页
登录
职称英语
[originaltext] Babies begin learning on their first day of life. (29) Expert
[originaltext] Babies begin learning on their first day of life. (29) Expert
游客
2023-09-04
99
管理
问题
Babies begin learning on their first day of life. (29) Experts say the first three years of a child’s life is the most intensive period of language and speech development. This is the time when the brain is developing. Language and communication skills are believed to develop best in an environment that is rich with sounds and sights. Also, the child should repeatedly hear the speech and language of other people.
Evidence suggests these are important periods of speech and language development in children. This means the brain is best able to learn a language during this period. Officials say the ability to learn a language will be more difficult if these periods pass without early contact with a language.
(30) The first signs of communication happen during the first few days of life when a baby learns that crying will bring food and attention. Research shows that most children recognize the general sounds of their native language by six months of age. At that time, a baby also usually begins to make sounds. These sounds become a kind of nonsense speech over time.
(31) By the end of the first year, most children are able to say a few simple words. But they may not understand the meaning of their words. By eighteen months of age, most children can say eight to ten words. By two years, most children are able to form simple statements, or sentences. By ages three, four and five, the number of words a child can understand quickly increases. It is at this age that children begin to understand the rules of language.
29. What is the passage mainly talking about?
30. What do we know about babies’ learning from the passage?
31. What can most children do by the end of the first year?
选项
A、The first year is the most important period for babies to learn a language.
B、Babies cry because they know crying will bring food and attention.
C、Babies can recognize their native language the time they are born.
D、Most children are able to make sounds when they are three months old.
答案
B
解析
文中提到,孩子发出的第一个交流信号就是头几天的哭声,他们认为哭声可以带来食物,引起关注。故答案为B)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2985789.html
相关试题推荐
[originaltext]Membersoftheworkingclasshaveblue-collarjobs.Theyare
[originaltext]W:Tellmealittlebitaboutyourself,please.M:MynameisDav
[originaltext]W:Tellmealittlebitaboutyourself,please.M:MynameisDav
[originaltext]M:Ofthetwohouseswehaveseen,whichonedoyouthinkfitsou
[originaltext]M:Ofthetwohouseswehaveseen,whichonedoyouthinkfitsou
[originaltext]M:Ofthetwohouseswehaveseen,whichonedoyouthinkfitsou
[originaltext]AnenvironmentalgroupcalledtheFoodCommissionisunhappy
[originaltext]OneofBritain’sfewdistinctivecontributionstoworldcultu
[originaltext]OneofBritain’sfewdistinctivecontributionstoworldcultu
[originaltext]Howmightyoudragagoodwriter’sworkdowntothelowerlev
随机试题
InterpretthefollowingpassagefromEnglishintoChinese.Startinterpretingat
Nextfall,whenyouseegeeseheadingsouthforthewinter,flyingalongin
TheBeatGenerationwasagroupofpoetsandwriterswhoweredissatisfiedwith
Theyareatoddsoverthefundingfortheproject.Theunderlinedpartmeans___
[originaltext]M:Youlikelivinginthecity,don’tyou?W:Oh,Iloveit.It’s
意大利舞蹈教育家()素有”芭蕾史上最伟大的教育家之一“的盛誉,他所创造出的严格
以干压缩替代湿压缩后,产生的过热损失主要与()有关。A. B. C.制冷
脑梗死的临床特征主要是()A.多在安静时急性起病,病情几天内达高峰 B.多
变电站建筑物梁、柱抹灰层脱落、钢筋外露时应()。修补抹灰层,必要时进行加固$;$
关于选择工期—成本调整对象原则的说法,正确的有()。A.必须是关键工作 B
最新回复
(
0
)