首页
登录
职称英语
[originaltext] The term "balanced diet" is constantly heard but rarely expla
[originaltext] The term "balanced diet" is constantly heard but rarely expla
游客
2023-08-31
79
管理
问题
The term "balanced diet" is constantly heard but rarely explained. What it means is a diet that includes a combination of several different food types, including grains, fresh fruit and vegetables, meat, dairy products, fats and oils.
Crucial to the idea of a balanced diet is including foods in the right proportions; the aim is to get all the nutrients your body needs while maintaining a healthy weight. The US government provides a basic idea of what nutrients we need on their website.
It isn’t a case of having roughly equal measures of everything. There should be a lot of some kinds and just a little of others. Some fats and oils, for example, are important in the diet for various reasons. But you only need a small amount compared with foods such as vegetables.
In the UK, the Food Standards Agency has developed a programme called The Balance of Good Health to show people what proportions and types of foods make up a healthy balanced diet. This divides foods into five different groups. The largest groups are bread and vegetables, followed by milk and meat. The smallest by far is the salt and sugar group.
Fresh fruit and vegetables are low in fat, calories and salt, and an excellent source of vitamins, minerals and fibre. Most of us don’t eat enough to meet the current recommendation of three to five servings of vegetables and two to four servings of fruit a day. Protein-rich foods and dairy foods are needed in more moderate amounts. Your diet should include two to three servings of milk or dairy products a day, for example.
选项
A、Having selected food types.
B、Eating vegetables and fruits.
C、Eating as much as possible.
D、Having all food types in proper proportions.
答案
D
解析
题干的important 对应原文的crucial,因此在听到crucial 的时候就应当知道答案即将出现,原文说 "in the right proportions" 也就是说要以正确、适当的比例摄入食物。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2972148.html
相关试题推荐
[originaltext]Insomechildrenwhogoblind,certainpartsofthebraintha
[originaltext]Aftertwodecadesofgrowingstudentenrollmentsandeconomic
[originaltext]Aftertwodecadesofgrowingstudentenrollmentsandeconomic
[originaltext]Aftertwodecadesofgrowingstudentenrollmentsandeconomic
[originaltext]Onethousandfortydollars:That’showmuchThomasWellersp
[originaltext]Onethousandfortydollars:That’showmuchThomasWellersp
[originaltext]BecauseIrelandisanislandgeographicallynearthemainland
[originaltext]BecauseIrelandisanislandgeographicallynearthemainland
[originaltext]EnglandwasthefirstcountrytocompetewithSpainforclaim
[originaltext]EnglandwasthefirstcountrytocompetewithSpainforclaim
随机试题
InmostcountriesaPhDisabasicrequirementforacareerinacademia.It
______doitmyselfthantrytopersuadesuchasillyfellowlikehim.A、I’dlike
B
甲公司将其拥有著作权的一系列自然风光图像作品,通过自有的网站进行展示、销售和许可
伤亡事故处理工作应当在()日内结案,特殊情况不得超过()日。A.90,180
共用题干 AHealthProfileAhealthprofilei
新生儿窒息初步复苏不包括A.保暖 B.体位 C.吸引 D.监护 E.刺激
基础心理学是研究()。 (A)正常成人心理现象的心理学基础学科 (B
各国应该集中生产并出口那些能够充分利用本国充裕要素的产品,进口那些需要密集使用本
改善混凝土耐久性的外加剂是( )。A.缓凝剂 B.早强剂 C.引气剂 D
最新回复
(
0
)