首页
登录
职称英语
[originaltext] England was the first country to compete with Spain for claim
[originaltext] England was the first country to compete with Spain for claim
游客
2023-09-03
80
管理
问题
England was the first country to compete with Spain for claims in the New World, although it was too weak to do this openly at first. But Queen Elizabeth of England supported such explorations as early as the 1570s.
Sir Humphrey Gilbert led the first English settlement efforts but failed. Gilbert’s half-brother Sir Walter Raleigh continues his work. Raleigh sent a number of ships to explore the east coast of North America. He called the land Virginia to honor England’s unmarried Queen Elizabeth.
In 1585, about one hundred men settled on Roanoke Island, off the coast of the present-day state of North Carolina. There settlers returned to England a year later. Another group went there the next year. This group included many women and children. But the supply ships Raleigh sent to the colony failed to arrive. When help got there in 1590, none of the settlers could be found.
History experts still are not sure what happened. Some research suggests that at least some of the settlers became part of the Indian tribe that lived in the area.
One reason for the delay in getting supplies to Roanoke was the attack of the Spanish Navy against England in 1588. King Philip of Spain had decided to invade England. But the small English ships combined with a fierce storm defeated the huge Spanish fleet. As a result, Spain was no longer able to block English exploration.
England discovered that supporting colonies so far away was extremely costly. So Queen Elizabeth took no more action to do this. It was not until after her death in 1603 that England began serious efforts to start colonies in America.
Questions 30 to 32 are based on the passage you have just heard.
30. Why did Sir Walter Raleigh call the land Virginia?
31. How did English ships defeat the Spanish fleet?
32. Why did Queen Elizabeth stop exploring colonies?
选项
A、With the help of people from colonies.
B、Owing to actively invading the Spanish Navy.
C、Due to the weather in favor of English ships.
D、Because of the great force of the English fleet.
答案
C
解析
选项中的Owing to,Due to,Because of等表明,本题与某事发生的原因有关。由短文中提到的But the small English ships combined with a fierce storm defeated the huge Spanish fleet可推断出,a fierce storm应该是有利于English ships打败Spanish fleet,故答案为C)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2982043.html
相关试题推荐
Theserviceoperates36librariesthroughoutthecountry,whilesixlibrariessp
Inthispoorcountry,survivalisstilltheleadingindustry;allelseis______
Hisspeech______withthereleaseofareportontheNewEnglandeconomy.A、coinc
Thesamesocialproblemsbeganto______thatnewlyindependentcountry—poverty,
Forayear,wehave_______thepossibilityoflivinginanothercountry.A、conte
Hisspeech______withthereleaseofareportontheNewEnglandeconomy.A、coin
Itismore______andhealthlultoliveinthecountrysidethanintown.A、financ
He________powerandbecamethekingofthecountryuponthedeathofhisfathe
Thepresidentofthecountry______himtobetheSecretaryofState.A、electedB
Theoldwomanfromthecountrywas______bythecrowdsandtrafficinthebigci
随机试题
Literacyopenedupentirerealmsofverifiableknowledgetoordinarymenandwom
TheUSvetoedaUNSecurityCouncilresolutioncallingongovernmentstoobs
Veryfewpeoplecangetcollegedegreebefore11,butMichaelwasanexcepti
学校德育是思想教育、{}和道德教育的总称。
股权分置改革后公司原非流通股股份的出售应当遵循的规定之一是,自改革方案实施之日起
下列可出现急性腹痛的疾病是A.反流性食管炎 B.慢性胃炎 C.肝炎 D.胃
在屋内墙角处堆放稻谷(如图,谷堆为一个圆锥的四分之一),谷堆底部的弧长为6米,高
某市统计局在针对噪音扰民的一次调查中,当问及受访市民对哪一类噪音反感时,选择社区
银行承兑汇票一级市场上,主要涉及的交易行为有()。A.汇票出票 B.汇票承兑
增加小麦的出粉率,主要影响那种营养素的营养价值A.无机盐 B.碳水化合物 C
最新回复
(
0
)