首页
登录
职称英语
[originaltext] Robert Frost was born in San Francisco in 1875 and was sent a
[originaltext] Robert Frost was born in San Francisco in 1875 and was sent a
游客
2023-08-26
83
管理
问题
Robert Frost was born in San Francisco in 1875 and was sent at the age of ten to live in New England, an area which inspired almost all of his poetry. He was educated at Dartmouth College, New England, and Harvard University. He became a schoolmaster for a short time, and then a farm laborer.
During this period he wrote poetry but with little recognition. From 1912 to 1915, he lived in New England, where he became friendly with several poets, including Edward Thomas, and published A Boy’s Will in 1913, North of Boston in 1914. In America his poetry was soon admired, and he was awarded the Pulitzer Prize on four occasions between 1924 and 1943. He went on writing throughout his life, publishing Steeple Bush at the age of 72. He died in 1963.
Frost’s poems are revolutionary because they lack the exaggeration of rhetoric. Many of his lines and sentences are plain and in themselves nothing. But they are bound together and made beautiful by a calm eagerness of emotion. With his close observant eye and touch, we can feel the daily activities of farming and the landscape being their background — mowing, apple-picking, or mending a wall.
These poems reflect a humane quiet concern and satisfaction in their rhythms and their gentle lyricism. Often there is an explicit or near-explicit "moral", though sometimes this is hinted at rather than stated, and frequently there is an almost proverbial tone. We learn to trust Robert Frost. The very lack of glamour or display in his poem gives them a stability and honesty.
26. How old was Robert Frost when he died?
27. What can we learn about Frost’s poems?
28. What do Robert Frost’s poems reflect?
选项
A、The fun in farming activities.
B、The meaning of life.
C、A humane quiet concern and satisfaction.
D、The love for nature.
答案
C
解析
细节题。文中提到,Robert Frost诗中的韵律和文雅的抒情方式反映了一种充满人性但却沉静的关注和满足(a humane quiet concern and satisfaction),[C]是原文的细节再现,故为答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2959938.html
相关试题推荐
[originaltext]Itisremarkablehowrisk-consciouspeoplehavebecome,espec
[originaltext]Londonhasbecomeacyclefriendlyzoneafterthelaunchofa
[originaltext]M:Excuseme.Whoisinchargeofchanginghousingarrangementon
[originaltext]W:Um,I’vebeenrackingmybrainsalldaytryingtofigureoutw
[originaltext]W:Welcomeback.Ididn’tseeyouinaccountclassonSunday.M:
[originaltext]M:Youaremycampaignmanager,Catherine.HowdoIconvincememb
[originaltext]Campmemorieslastforever!Wemakesuretheyareunforgettab
[originaltext]Campmemorieslastforever!Wemakesuretheyareunforgettab
[originaltext]Campmemorieslastforever!Wemakesuretheyareunforgettab
[originaltext]Atonetime,computerswereexpectedlargelytoremovethene
随机试题
Nowadaysquiteafewyoungpeoplewouldratherbuythe(cost)______consumergoo
Fashionispartlyasearchfornewlanguagetodiscredittheold,awayinwhich
TheGreatLifeTheCherokeebeliefs
Moderatedrinkingreducesstrokerisk,studyconfirms.Similartothewaya
[originaltext]M:Canyoubelievethat?Wecouldhavegotthedeal,butItotall
资产收益率的相关性系数用ρ表示,相关系数的取值范围是( )。A.[-1,0]
计划工作的核心是A:目标 B:预算 C:时间 D:决策 E:目的
国庆节前夕,党和国家领导人在人民大会堂举行盛大宴会,()各国贵宾。A.接待
在对企业技术改造方案进行优化选择时,考虑了资金时间价值的动态评价方法是( )。
人民法院受理了大地公司的破产申请,在审理过程中的某一天,发生破产费用10万元;发
最新回复
(
0
)