首页
登录
职称英语
The 35-year-old Beijing woman is watching an ad showing a giant television m
The 35-year-old Beijing woman is watching an ad showing a giant television m
游客
2023-08-18
76
管理
问题
The 35-year-old Beijing woman is watching an ad showing a giant television made by the Chinese company Haier. A stream of introduction for the television floats in and out of view, including one about receiving electronic mail over the tube. A surfer rides the waves between skyscrapers, his wash leaving an "@" in the water. The ad is "too direct", she tells an interviewer. "There is this guy talking, telling me all about the product, showing me some images. We get it—but we don’t like it."
Since a Shanghai television station aired China’s first TV commercial in 1979, most have been the plain, straightforward, tell-the-name-of-the-product-and-what-it-does kind. Those started disappearing in the U.S. in the late 1960s in favor of more subtle pitches using irony and humor. Now a study says Chinese commercials don’t have to talk down to consumers anymore either—at least the one-third of them living in China’s prosperous cities, and who most interest advertisers.
Even the Western agencies that win awards elsewhere for hip, inventive commercials usually keep it simple in China. After all this country only began opening up 20 years ago and is fairly new to advertising. And to consumer culture, too. China is still a developing nation where an income of just $20,000 a year qualifies an urban household as middle-class. On the other hand, city people who once aspired to own the "big three"—a television, refrigerator and washing machine—have already moved up to DVD players and mobile phones. And with a population of 1.3 billion, the world’s largest, China is a huge market. That is why the world’s largest companies, from Coca-Cola to Procter & Gamble, are battling it out in China. Advertisers spent more than $500 million dollars through the first half of the year, estimates market researcher, making China the largest advertising market in Asia after Japan.
The prevailing view of many of those advertisers and their agencies is that the Chinese don’t yet get clever or subtle advertising and they prefer a straightforward ad with lots of information. But the April survey of almost 500 people in five China’s largest cities discovered "a savvy urban population, tired of a diet of ’boring’ ads and hungry to be treated as the sophisticated decision-makers they are." In short, the Chinese appreciation of what makes a good ad is no different from their counterparts anywhere else in the world. [br] By saying "Chinese commercials don’t have to talk down to consumers"(Line 4, Para. 2), the author suggests that______.
选项
A、the plain and straightforward way of advertising should be abolished
B、it is not necessary to take up irony and humor in advertisement
C、advertisers are more interested in how to attract the high-class citizens
D、those disappearing in the U.S. may be just appropriate in China
答案
A
解析
第2段末句开头的now...either表明上句提到的在美国已弃用的广告方式现在也可在中国弃用了,而根据上句开头those started disappearing可推断在美国弃用的广告方式是指本段首句提到的简单直接的广告方式,由此可见,本题应选A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2936916.html
相关试题推荐
北统计局(BeijingBureauofStatistics)数据显示,在过去的5年中,北京市内常住人口数量增长率稳步下降。重点产业的变迁、首都外
东方明珠广播电视塔(TheOrientalPearlRadioandTelevisionTower)位于黄浦江畔、浦东陆家嘴嘴尖上,塔高46
[originaltext]Domesticdogscanperceiveimagesontelevisionsimilarlyto
[originaltext]Domesticdogscanperceiveimagesontelevisionsimilarlyto
[originaltext]Justwatchinganotherpersonshivercancauseourowntempera
Knowledgemaybeacquiredthroughconversation,watchingtelevisionortrave
Knowledgemaybeacquiredthroughconversation,watchingtelevisionortrave
Knowledgemaybeacquiredthroughconversation,watchingtelevisionortrave
Knowledgemaybeacquiredthroughconversation,watchingtelevisionortrave
Knowledgemaybeacquiredthroughconversation,watchingtelevisionortrave
随机试题
Variationaccordingtothegenderofthespeakerhasbeenthesubjectofa
Hisbrotherfoundfault______everythingthedoctorsaid.A、inB、atC、withD、of
()金融机构()货运单据[br]()储蓄存款()自动化设备D、E
Whendidthebuyermaketheorder?On_____________________________.[br]How
Cryingishardlyanactivityencouragedbysociety.Tears,betheyofsorrow
下列哪段消化管不属于上消化道( )A.从口腔到咽 B.从口腔到胃
教师职业道德评价的价值有哪些
借款人能履行合同,没有足够理由怀疑贷款本息不能按时足额偿还的贷款是()。A
下列关于风险的说法正确的是( )。A.信用风险是指债务人或交易对手未能履行合同
以下属于我国基本公共服务领域中央与地方共同财政事权和支出责任划分改革的基本原则的
最新回复
(
0
)