首页
登录
职称英语
Development banks are international lending groups. They lend money to developin
Development banks are international lending groups. They lend money to developin
游客
2023-07-31
69
管理
问题
Development banks are international lending groups. They lend money to developing countries to help fuel economic growth and social 【B1】______ . They are not part of the World Bank, the International 【B2】______ Fund or the United Nations. The money comes from member countries and borrowing on world markets.
Development banks provide long-term loans at market 【B3】______ . They provide even longer-term loans at below-market interest rates. These banks also provide technical 【B4】______ and 【B5】______ .
There are four main ones. The oldest is the Inter-American Development Bank in Washington, D.C. It began in 1959. President Juscelino Kubitschek of Brazil had 【B6】______ a bank to aid economic growth in the Americas. The 【B7】______ . of American States agreed. Today the bank is worth over 100,000 million dollars. It holds only 4 percent of that. The other money is 【B8】______ by its members. 【B9】______ . 26 countries in Latin America and the Caribbean borrow from the bank.
The African Development Bank has its roots in an agreement signed in Sudan in 1963. It is based in Abidjan, Ivory Coast. 【B10】______ The country with the most votes in the bank is Nigeria, followed as of July by the United States, Japan and Egypt. The Asian Development Bank started in 1966. It is based in Manila, in the Philippines. There are 63 members, mostly in Asia. 【B11】______ . [br] 【B8】
选项
答案
guaranteed
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2885199.html
相关试题推荐
[originaltext]Scientistsinmanydevelopingnationsarestudyingawaytop
[originaltext]Scientistsinmanydevelopingnationsarestudyingawaytop
[originaltext]Scientistsinmanydevelopingnationsarestudyingawaytop
Anewhigh-performancecontactlensunderdevelopmentwillnotonlycorrectordi
【S1】[br]【S6】D词义辨析题。根据原文的to可知,此处缺少一个动词。enhance可译为“促进”,与后面的宾语development搭配,译为“促进
GoingInternationalAmericanbusinessesarepartofaglobaleconomyr
TheWorldBankisoneofthemajorchannelsthroughwhichdevelopmentaidispas
【B1】[br]【B18】A、reducingB、dominatingC、decliningD、developingB文中指出英国人喝下午茶的习惯如
Theunderlinedwords"thesedevelopments"inparagraph2mostprobablyreferto
Theunderlinedwords"thesedevelopments"inparagraph2mostprobablyreferto
随机试题
Forwhomisthepassagemostlikelywritten?[br]Whattheapplicantwears,ast
A------marketpriceJ------identitycardB------check-intimeK------roomservi
[originaltext]M:HowlongshallwestayattheGrandCanyon?W:Aday?M:Well,
北京四合院中划分内外院空间的建筑要素是:()A.夹道 B.照壁 C.抄手
股份公司以下情形中应当召开临时股东大会的有( )A.董事会提议 B.1/3以
投资组合的构建过程是由下述( )步骤组成。 Ⅰ.界定适合于选择的证券范围
A.丁香B.玉米须C.夏枯草D.菊花E.红花入药部分为尚未开放的花蕾的是
冲突理论来自社会学,它可以作为社区工作中社会行动模式的基石。由此可知,冲突理论属
可采取( ),来预测什么样的职业适合某人。A.情景模拟测试 B.人格测试
只有通过操作系统才能完成对计算机的各种操作。
最新回复
(
0
)