首页
登录
职称英语
The view over a valley of a tiny village with thatched(草盖的)roof cottages aro
The view over a valley of a tiny village with thatched(草盖的)roof cottages aro
游客
2023-07-21
77
管理
问题
The view over a valley of a tiny village with thatched(草盖的)roof cottages around a church; a drive through a narrow village street lined with thatched cottages painted pink or white; the sight over the rolling hills of a pretty collection of thatched farm buildings - these are still common sights in parts of England. Most people will agree that the thatched roof is an essential part of the attraction of the English countryside.
Thatching is in fact the oldest of all the building crafts practiced in the British Isles(英伦诸岛). Although thatch has always been used for cottage and farm buildings, it was once used for castles and churches, too.
Thatching is a solitary(独自的)craft, which often runs in families. The craft of thatching as it is practiced today has changed very little since the Middle Ages. Over 800 full-time thatchers are employed in England and Wales today ,maintaining and renewing the old roofs as well as thatching newer houses. Many property owners choose thatch not only for its beauty but because they know it will keep them cool in summer and warm in winter.
In fact, if we look at developing countries, over haft the worm lives under thatch, but they all do it in different ways. People in developing countries are often reluctant to go back to traditional materials and would prefer modern buildings. However, they may lack the money to allow them to import the necessary materials. Their temporary mud huts with thatched roofs of wild grasses often only last six months. Thatch which has been done the British way lasts from twenty to sixty years, and is an effective defiance against the heat. [br] People in developing countries also live under thatch because ______.
选项
A、thatched cottages are a big tourist attraction
B、thatched roof houses are the cheapest
C、thatch is an effective defense against the heat
D、they like thatched houses better than other buildings
答案
B
解析
依据文章第四段第三句:However,they may lack the money to allow them to import the necessary materials.Their temporary mud hots with thatched roofs of wild grasses often only last six months.(然而,他们没有钱进口必备的材料。他们的临时性的用野草做成的茅草屋顶的泥巴小屋通常只能坚持六个月。)可以看出:发展中国家也有人住在茅草屋里,但这是因为他
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2856978.html
相关试题推荐
Nottoolongago,aguestcheckingoutofourPolynesianVillageresortatW
Nottoolongago,aguestcheckingoutofourPolynesianVillageresortatW
Nottoolongago,aguestcheckingoutofourPolynesianVillageresortatW
Nottoolongago,aguestcheckingoutofourPolynesianVillageresortatW
Nottoolongago,aguestcheckingoutofourPolynesianVillageresortatW
[originaltext][32]NewEnglandisanareaofmountains,valleys,andrivers
[originaltext]Villagesindevelopingcountriesoftenlackmanythings.Book
[originaltext]NewEnglandisanareaofmountains,valleys,andrivers.It
[originaltext]NewEnglandisanareaofmountains,valleys,andrivers.It
[originaltext]NewEnglandisanareaofmountains,valleys,andrivers.It
随机试题
Completethenotesbelow.WriteNOMORETHANTWOWORDSforeachanswer.Advertis
AtanofficeinHampton,Virginia,intheeastoftheUnitedStates,ateamo
(1)Consideringthatindustryanalystsclaimthathospitalpricecalculations
Weusuallythinkofpaydaylenders,pawnshops(典当行)andotherhigh-costloan
ImprovingYourMotivationforLearningEnglishI.Theimportanc
【教学过程】 (一)联系生活,导入新课 用PPT出示高血压人群的病状反应,询问同学们,生活中很多人是高血压,高血压是由哪些因素导致的呢?那我们正常人的血
一般来说,当CPI增幅大于()时,称为通货膨胀,我们通常也把它作为通货膨胀的预警
20世纪20年代,校长在教育尚不普及的中国,是广为百姓所敬佩和的。即便如此,《
(2018年真题)在砂用量相同的情况下,若砂子过细,则拌制的混凝土()。A
某重度贫血患者,既往体健,无输血史。术前化验Hb56g/L,为纠正贫血。A、输浓
最新回复
(
0
)