首页
登录
职称英语
The Goulburn Valley was one of Australia’s prosperous dairying regions. But
The Goulburn Valley was one of Australia’s prosperous dairying regions. But
游客
2023-07-21
74
管理
问题
The Goulburn Valley was one of Australia’s prosperous dairying regions. But over the last five years, it’s estimated that half the dairy farms have gone. Typically, the water has been sold off and the property converted to a hobby farm, or allowed to turn to weed-infested scrub(野草遍布的灌木). This scene of rural ruin is now spreading across Australia’s food bowl. Whole irrigation regions are on the edge of collapse. This disaster is threatening the nation’s food security.
Politicians blame the drought. But it’s much more than that. Mismanagement and gross policy neglect of irrigation have helped create the water shortages. Further, the federal and state governments, instead of investing in new water storages to increase the supply of water, and instead of turning over environmental flows to needy irrigation farms, are buying up irrigation water, not from willing sellers, but from desperate farmers trying to survive.
Consequently, investment in rural industries is being cut short. Lenders are rightly judging that they cannot determine if any irrigation farmer or his district will be possible in the future, because nobody can assess how much water will be sold out of that region.
Once a critical amount of water leaves a region, irrigation channels are no longer possible. That means others who still want to farm are also no longer possible. This sets up a domino(多米诺骨牌) effect—local farm-supply businesses, processors, shops, schools and hospitals are no longer sustainable. Suddenly, a whole regional economy collapses.
Currently, the Government has put a ban on the Commonwealth Government buying irrigation water and Victoria has prohibited Commonwealth purchase from farmers on main backbone channels. In fact, the total federal government take of water could be at minimum 14 percent of the Basin’s irrigation water, or as high as 29 percent of farmers’ water. According to the Australian Farm Institute, Australian agriculture is worth about 12.2 percent of the nation’s economy, or about $130 billion. Hence. taking 14~29 per cent of water out of production will reduce Australia’s agriculture by $7~15 billion.
Furthermore, Australians don’t realize that most of agricultural product is sold into the domestic market. Hence, the Commonwealth Government’s water buy-back scheme is set to push Australia to the brink of becoming a net importer of food. [br] What are governments doing according to the passage?
选项
A、They are investing in new water storage.
B、They are transferring flows to irrigate farms.
C、They are buying water from farmers.
D、They are cutting down the investment in rural industries.
答案
C
解析
根据题干关键词governments doing定位到原文第二段第四句:Further, the federal and state governments...are buying up irrigation water, not from willing sellers, but from desperate farmers trying to survive. 可知政府是从农场主手里买水,C)项符合原文。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2856712.html
相关试题推荐
[originaltext][32]NewEnglandisanareaofmountains,valleys,andrivers
[originaltext][32]NewEnglandisanareaofmountains,valleys,andrivers
[originaltext]NewEnglandisanareaofmountains,valleys,andrivers.It
[originaltext]NewEnglandisanareaofmountains,valleys,andrivers.It
[originaltext]NewEnglandisanareaofmountains,valleys,andrivers.It
Theviewoveravalleyofatinyvillagewiththatched(草盖的)roofcottagesaro
Theviewoveravalleyofatinyvillagewiththatched(草盖的)roofcottagesaro
Theviewoveravalleyofatinyvillagewiththatched(草盖的)roofcottagesaro
TheGoulburnValleywasoneofAustralia’sprosperousdairyingregions.But
Thefarmers’houses,whichlocateinthevalley,areenclosedby______andfenc
随机试题
Thescholarshipisopentoallthestudents______raceorsex.A、regardlessofB、w
Thereareover_______studentsintheirschool.A、hundredsB、ninehundredsC、hundr
Thefollowingaretheconditionsofcancellationandterminationofthecontr
Whatdotheyensureinthelegaltranslation?[br]Whoisthebestpersontotra
FishesThetermfishisapplied
SocialMediaandMarketingA)InMay2013,Ritz-CarltonH
某企业2016年底投资15000元购入一台设备,该设备预计残值为0元,可使用三年
急性再障如疑有颅内出血,应采取措施是A.卧床休息,禁止头部活动 B.给止血剂
教育学上把近代以学校系统为核心的教育制度称为()。 A.非正式教育 B.前教
按现代医学模式的观念,影响人类健康最大的因素是( )。A.环境因素 B.生活
最新回复
(
0
)