首页
登录
职称英语
[originaltext] During the nineteenth century, when little was known about en
[originaltext] During the nineteenth century, when little was known about en
游客
2023-07-07
81
管理
问题
During the nineteenth century, when little was known about environmentalism and conservation, it was common to hear people say that the resources of the sea were unlimited. They believed the world and nature would continuously reproduce all the resources they would need. For example, a noted biologist writing in the mid-nineteenth century commented that none of the great sea fisheries were to be exhausted. Today, though, there is evidence that the resources of the sea are seriously endangered.
Previously, environmentalists have focused their attention on the land and air. The list of endangered species now includes the African elephant, the Indian tiger and the American eagle. Recently, however, they are beginning to discover that the resources of the sea are in as much danger.
Furthermore, the threats to fish are more alarming in some ways than the threats to animals and birds. This is because fish are a much more needed food source, and people throughout the world depend on fish as an important part of their diet. Hence, a decline in the fish supply could have extensive effects on hunger and population. Fishermen in the North Atlantic alone annually harvest 20 billion pounds of fish to satisfy food demand, but the world needs to recognise that these practises cannot continue without exhausting fish reserves within the next few years. Rapidly declining sea resources in many parts of the world are problems that cannot be ignored any longer. Unlike the scholars in the nineteenth century, we now know that food supplies in the sea cannot last forever.
Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.
22. What did many people in the nineteenth century think about sea resources, according to the passage?
23. What can we learn about the African elephant, Indian tiger, and American eagle from the passage?
24. Why are the threats to fish more alarming than other animals?
25. What’s the purpose of the passage?
选项
A、Fish are much more important food sources.
B、The sea pollution is more serious.
C、Threats to fish haven’t received widespread media coverage.
D、More and more animals feed on fish.
答案
A
解析
选项中的sea pollution,Threats to fish和more animals feed on fish表明,本题可能与鱼类受到的威胁有关。短文中提到,鱼类遇到的威胁比其他动物和鸟类受到的威胁更令人担忧,这是因为全世界的人们都把鱼作为他们饮食的一个重要部分,鱼类是重要的食物来源,故答案为A)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2816230.html
相关试题推荐
[originaltext]AsktheaverageAmerican,"Whatisfreedom?"Youwillprobabl
[originaltext]WhenColonelHarlandSandersretiredattheageof65,hehad
[originaltext]CATVisashortwayofsaying"communityantennatelevision."
[originaltext]CATVisashortwayofsaying"communityantennatelevision."
[originaltext]CATVisashortwayofsaying"communityantennatelevision."
[originaltext]M:Hey,Linda.Lookslikeyougotsomesunthisweekend.W:Yeah,
[originaltext]M:Hey,Linda.Lookslikeyougotsomesunthisweekend.W:Yeah,
[originaltext]M:Hey,Linda.Lookslikeyougotsomesunthisweekend.W:Yeah,
[originaltext]W:Haveyoufinishedreadingmyresearchreport?Iputitonyour
[originaltext]W:Haveyoufinishedreadingmyresearchreport?Iputitonyour
随机试题
WhatisthebiggestchallengeChinahastofaceafteritenterstheWTO?[origin
Silvercarsaremuchlesslikelytobeinvolvedinaseriouscrashthancars
Intoday’scompetitivesociety,peopleareonlytooanxioustospendallthe
Childrenhavebeensaidtohavebrain-injuredchildsyndrome,hyperactive(极度
WhytheSuper-RichAren’tLeavingMuchofTheirFortunestoTheirKidsA
妊娠38周时,下列哪项不是提示胎盘功能减退的结果A.NST阴性 B.尿雌三醇/
A.血钾升高 B.血钾降低 C.血钙升高 D.血钙降低 E.血镁降低P-
邓先生在承租一店铺期间,由于营业需要,欲改变房屋的格局。在征得业主书面同意,经有
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
桶装方便面,内有一块面饼、两包调料和一把塑料餐叉
最新回复
(
0
)