首页
登录
职称英语
[originaltext] Strikes are very common in Britain. They are extremely harmfu
[originaltext] Strikes are very common in Britain. They are extremely harmfu
游客
2023-07-07
89
管理
问题
Strikes are very common in Britain. They are extremely harmful to its industries. In fact, there are no other countries in Western Europe that lose more working days through strikes every year than Britain. The trouble with the strikes ill Britain is that they occur in essential industries. There are over 495 unions in Britain. Some unions are very small. Over 20 have more than 100,000 members. Unions do not exist only to demand higher wages. They also educate their members. They provide benefits for the sick and try to improve working conditions. Trade unions say that we must thank the unions for the great improvement in working conditions in the last hundred years. It is now against the law for union members to go on strike without the support of their union. This kind of strike is called the unofficial strike and was common until recently. Employers felt that unofficial strikes were most harmful because they could not be predicted. However, these unofficial strikes still occur from time to time and some unions have also refused to cooperate with the law. As a result, the general picture of the relations between workers and employers in Britain has gone from bad to worse.
Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
19. In what way are strikes in Britain different from those in other European countries?
20. Why are British employers so afraid of unofficial strikes?
21. What conclusion can be drawn from the passage?
选项
A、They often take place in the major industries.
B、British trade unions are more powerful.
C、There are more trade union members in Britain.
D、Britain has fewer working days through strikes every 3 years.
答案
A
解析
短文中提到the trouble with the strikes in Britain is that they occur in essential industries,由此可知,英国的罢工与其他欧洲国家的不同之处在于英国的罢工发生在重要的产业部门,故答案为A)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2815154.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Maryisannoyedaftersomeonetoldherthatherpearlnecklace
[originaltext]W:Maryisannoyedaftersomeonetoldherthatherpearlnecklace
[originaltext]W:Maryisannoyedaftersomeonetoldherthatherpearlnecklace
[originaltext]W:Maryisannoyedaftersomeonetoldherthatherpearlnecklace
[originaltext]W:Maryisannoyedaftersomeonetoldherthatherpearlnecklace
[originaltext]W:Maryisannoyedaftersomeonetoldherthatherpearlnecklace
[originaltext]Whatreallyworkstomakesustainablechangesindietandlif
[originaltext]Whatreallyworkstomakesustainablechangesindietandlif
[originaltext]Theportable,paperlesse-newspaperswouldbeahugeenvironm
[originaltext]W:Hi,Jack,how’severythinggoingaroundhere?M:Oh,great.I
随机试题
Theindoorswimmingpoolseemstobeagreatdealmoreluxuriousthan______.[19
ThoughIdaBauerwasonly18yearsold,shehadcometoSigmundFreudsuffer
To:AllstaffFrom;PersonnelDept.Date:December26th,2008Subject:Appointme
[originaltext]It’sbecomepartoftherestauranttablesetting:knife,fork
氯霉素药用的异构体是A:1R,2R(—) B:1S,2S(+) C:1R,2
尿液pH降低一般不见于A.痛风 B.肾小管性酸中毒 C.慢性肾小球肾炎 D
在软膏中: A.单硬脂酸甘油酯 B.二甲基硅油 C.乙醇 D.酒石酸
下列选项中,不属于经济订货批量(EOQ)模型假设的是()A.只涉及一种产品
会计核算软件各功能模块是通过()以记账凭证为接口连接起来的。A、报表生成与汇总模
对于投保建筑工程一切险的工程,保险人不承担赔偿责任的是()。A.因暴雨造成
最新回复
(
0
)