首页
登录
职称英语
Unemployment-insurance (UI) benefits first passed in 2008 and extended severa
Unemployment-insurance (UI) benefits first passed in 2008 and extended severa
游客
2023-06-29
54
管理
问题
Unemployment-insurance (UI) benefits first passed in 2008 and extended several times. America’s government has enacted such measures in every recession since 1957. The most recent extension expired on December 28th, leaving roughly 1. 3m Americans suddenly cut off and setting the stage for a huge political battle early in 2014.
Republicans principally object to the extension’s cost—around $25 billion over the next two years. Some point out that supplemental UI benefits have been in place longer and paid out more than in past recessions. Of course, one reason for this is that a far larger share of Americans remains out of work now than when the recession began. In November 2013 America’s unemployment rate was 7. 0% , still a full two points higher than its 5% level when the recession began in December 2007. There remain roughly three applicants for every open job. Even so, Rand Paul, a Republican senator from Kentucky, says that extending UI benefits causes workers "to become part of this perpetual unemployed group in our economy" and "actually does a disservice to the people you’re trying to help." Not extending benefits will probably cause the unemployment rate to drop.
Unlike some other economic stimuli, these benefits tend to get spent quickly on consumer goods. Mr. Obama has proposed several policies aimed at helping the long-term unemployed. One would set up a National Infrastructure Bank and spend $ 40 billion on deferred-maintenance repairs. Another, the Community College to Career Fund Act, would award grants to educational institutions and state and local governments for better job-training programmes. Congress has not approved them. In 2010 it passed a payroll-tax exemption for employers who hire the unemployed; this has since expired.
Yet there is not much hope for improvement in America’s polarized atmosphere. Instead, Congress will begin the new year by once again debating UI benefits. House Democrats have introduced legislation to extend benefits for three months, paid for by trimming farm subsidies. [br] According to the first paragraph, what does political battle refer to?
选项
A、The debate on economic recession.
B、The argument on rising unemployment.
C、The different ideas on expired unemployment benefits.
D、The dispute on extending unemployment benefits.
答案
D
解析
根据题干定位至文章第一段,political battle出现在第一段的最后一句。根据上下文,这里所说的“政治斗争”主要是人们对是否延长失业救济金政策存在分歧。A和B是干扰项,可以排除。C的干扰性很大,“对过期的失业救济金政策持不同的观点”。本文主要是在讨论延长失业救济金政策所带来的影响,并不是围绕过期的失业救济金政策在讨论,所以要仔细审视其中的关键词expired。另外,该选项中的expired一词是干扰源。其实C选项的表述中有无该词都是错误的。题干问到的是political battle指的是什么,与expired无关。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2792325.html
相关试题推荐
Directions:Itisverycommonthatmanyyoungpeopleholdseveralcreditcar
他的成功有几个方面的原因:第一个原因是靠自身勤奋,第二个原因是得到他导师的指点。Severalreasonsaccountedforhissucces
[originaltext]Forseveralyears,humanresourcesdirectorPeteTapaskarsay
[originaltext]Forseveralyears,humanresourcesdirectorPeteTapaskarsay
Unemployment-insurance(UI)benefitsfirstpassedin2008andextendedsevera
Unemployment-insurance(UI)benefitsfirstpassedin2008andextendedsevera
[originaltext]W:WheredidyougoonMayDay?[13]Icalledyouseveraltimes.M
[originaltext]W:WheredidyougoonMayDay?[13]Icalledyouseveraltimes.M
[originaltext]Forseveralyears,humanresourcesdirectorPeteTapaskarsay
Oneprincipleoftaxation,calledthebenefitsprinciple,statesthatpeople
随机试题
Althoughhewasnotcaughtcheatingontheexam,thefeelingofguilt______over
NBAcentreJasonCollinsrecentlyannouncedhewasgayinacoverstoryfor
Ourguestswillbeguidedtosafetythroughthefire-escape______afire.A、asa
Themomentumisbuildingaheadofnextmonth’sG8summitinScotlandwheret
______withsteamengines,turbineshavemuchhigherefficiency.A、ComparedB、Whi
Doyouknowhowtobegreen?Weallneedahealthyenvironment,butweproduc
下列有关工业总产值与销售产值之间关系的说法中不正确的是( )。A.工业总产值的
特许经营融资招标项目中,()是反映投标人资格能力的关键因素。A、信誉B、融资能
国家法律或国家药品监督管理部门规定某些药品在销售前或者进口时,必须经过指定药品检
最不适合作为队列研究的人群是( )。A.一个地区一定年龄组的全部人口 B.暴
最新回复
(
0
)