首页
登录
职称英语
[originaltext] Last week, you recall, we discussed the early development of
[originaltext] Last week, you recall, we discussed the early development of
游客
2023-06-26
84
管理
问题
Last week, you recall, we discussed the early development of railroads in the United States. Today I want to mention an even earlier form of transportation, one that brought the first European settlers to America. And that’s the wooden-sailing ship. From colonial times sailing ships were vital to the economy. Many coastal towns depended on fishing or whaling for employment and income. This was especially true in the northeastern states. And there the wood from nearby forests and the skills of local designers and workers also formed the basis of an important ship-building industry. But the big profits were to be made on trade with far-away places. And since sea captains often became part owners of their ships, they had a strong interest in the commercial success of their voyages. So these Yankees, that’s what US sailors and officers came to be called, they carried on a very profitable trade with other parts of the world. The high point of this trade came in the mid-19th century with the introduction of the clipper ship, the enormous Yankee clippers with huge sails reaching nearly two hundred feet into sky. He’d carry passengers and cargo from New York around South America to San Francisco in less than three months and clear to China in just half a year. At that time this seemed unbelievably fast and efficient. But in the 1860s, more reliable steam-powered ship began to take over. And soon the important role of sailing ships in the U.S. economy would come to an end.
Questions 20 to 22 are based on the passage you have just heard.
20. What aspect of United States history does the professor mainly discuss?
21. According to the professor, what may be one reason for the success of the merchant ships of the United States?
22. What does the professor say about clipper ships?
选项
A、They were protected by a strong United States Navy.
B、They were supported by a well-developed railroad.
C、Most crew members had experience on foreign ships.
D、As part owners of the ships, captains got some of the profits.
答案
D
解析
由短文中提到的…captains often became part owners of their ships…carried on a very profitabletrade可知,美国商船成功的原因之一是船长作为船舶的共有人,可以在航行的贸易中获取部分利润,故答案为D)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2783804.html
相关试题推荐
[originaltext]Manisalandanimal,butheisalsocloselytiedtothesea
[originaltext]ForalongtimeAmericanspreferredthingswhichweremasspr
[originaltext]ForalongtimeAmericanspreferredthingswhichweremasspr
[originaltext]ForalongtimeAmericanspreferredthingswhichweremasspr
[originaltext]ThomasTommyCarterisaplantscientistinNorthCarolina.H
[originaltext]W:Tony,[8]you’vebeenaracing-driverfornearly10years.You’
[originaltext]W:Tony,[8]you’vebeenaracing-driverfornearly10years.You’
[originaltext]W:Tony,[8]you’vebeenaracing-driverfornearly10years.You’
[originaltext]W:Tony,[8]you’vebeenaracing-driverfornearly10years.You’
[originaltext][5]/[6]TherecentlyreleasedreportfromtheInternationalAg
随机试题
Nearlyallsurgicalstuntsstickthemselveswithneedlesand【C1】______inst
[A]mysterious[I]moment[B]collaboration[J]scramble[C]bound[K]contes
A--NoTurnB--OnSaleorReturnC--PleaseShuttheDoorAfterYouD--ProtectPub
[originaltext]M:MissJones,couldyoutellmemoreabout[12]yourfirst.jobw
常模的构成要素不包括()A.抽样分数 B.原始分数 C.导出分数 D.对
总体而言,银行实施客户关系管理的最终目的是()。A.把握客户的消费动态,及时
北冰洋北部的小头睡鲨的生长速度很慢,每年甚至还不到1cm,而它们的成年体长又极大
影响产业购买者购买决定的主要因素不包括()。A.薪酬因素 B.环境因素 C
爱国不是简单的情感表达,而是一种理性的行为,要讲原则、守法律,以合理合法的方式来
下列建筑物的金属体不应作为防雷接闪器的是()。A.尺寸符合要求的永久性旗杆、栏
最新回复
(
0
)