首页
登录
职称英语
共用题干 The Value of TearsTears can ruin m
共用题干 The Value of TearsTears can ruin m
最全题库
2022-08-02
105
问题
共用题干The Value of Tears
Tears can ruin make-up,bring conversation to a stop,and give you a runny nose. They can leave you embarrassed and without energy. However,crying is a fact of life,and tears are very useful.Even when you're not crying,your eyes produce tears.These create a film over the eye's surface.This film contains a substance that protects your eyes against infection.
Tears relieve stress.but we tend to fight them for all sorts of reasons."People worry about showing their emotions.They're afraid that once they lose control,they'll never get it back." explains psychologist Dorothy Rowe."As children we were sometimes punished for shedding tears or expressing anger. As adults we still fear the consequences of showing emotions."
Almost any emotion-good or bad,happy or sad-can cause tears. Crying is a way mat we release buil-up emotions.Tears help you when you feel you are ready to explode because of very strong feelings.It may explain why people who are afraid to cry often suffer more heart attacks than people who cry more freely.
When some people become very stressed,however,they can't cry.They may be feeling shock, anger, fear, or grief, but they repress(抑制)the emotion. "Everyone has the need to cry,"says psychotherapist(精神治疗师)Vera Diamond. Sometimes in therapy sessions, patients participate in crying exercises.They practice crying so that they can get used to expressing emo- tion .Diamond says it's best to cry in safe,private places,like under the bedcovers or in the car. That's because many people get uncomfortable when others cry in front of them. In fact,they may be repressing their own need to cry.
In certain situations,such as at work,tears are not appropriate.It's good to hold back tears during a tense business discussion."But once you are safely behind closed doors,don't just cry," Diamond says.She suggests that you act out the whole situation again and be as noisy and angry as you like.It will help you feel better."And,she adds,"Once our tears have released the stress,you can begin to think of logical ways to deal with the problem." Tears are a sign of our ability to feel.You should never be afraid to cry.The word"film"in Paragraph 1 is closest in meaning to______.A: doorB: pointC: coatD: level
选项
The word"film"in Paragraph 1 is closest in meaning to______.
A: door
B: point
C: coat
D: level
答案
C
解析
根据第一段的“These create a film over the eye's surface. This film contains a sub-stance that protects your eyes against infection.”可知,眼泪可以产生出一种保护膜,覆盖在眼睛表面,保护眼睛免于感染。因此,与film意义最接近的是coat。
根据第三段的“It may explain why people who are afraid to cry often suffer more heart attacks than people who cry more freely.”可知,本题选B。
由第四段“...They practice crying so that they can get used to expressing emotion.”可知,哭泣是需要练习的。故本题选A。
根据倒数第二段“It's good to hold back tears during a tense business discussion.”即可得出答案。故本题选A。
主旨大意题。很明显,本文通篇都在讲适时地哭的重要性和必要性。故本题选D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/1504307.html
本试题收录于:
综合C题库综合类分类
综合C
综合类
相关试题推荐
共用题干 王某有一套三居室的住宅,委托该住宅附近的甲房地产经纪公司(以下简称甲
共用题干 王某有一套三居室的住宅,委托该住宅附近的甲房地产经纪公司(以下简称甲
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)委托乙房地产经纪公司(以下简称乙公
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)委托乙房地产经纪公司(以下简称乙公
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)委托乙房地产经纪公司(以下简称乙公
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)委托乙房地产经纪公司(以下简称乙公
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)经过市场调研发现,某经济技术开发区
共用题干 有一块处于城市繁华商业区的熟地,面积为5000m2,规划用途为商
共用题干 有一块处于城市繁华商业区的熟地,面积为5000m2,规划用途为商
共用题干 有一块处于城市繁华商业区的熟地,面积为5000m2,规划用途为商
随机试题
Toreadanewbook,yousimplyneedgoodlight,timeandtherightframeof
A------EnterprisehonorJ------QualitypolicyB------CooperationpartnerK-----
Accordingtothepassage,theFrenchworkerswere______.[br]Accordingtothe
FromTaiwantoAlgeria,thousandsofforeigners【S1】______toU.S.universitie
患者经后发热,热势不扬,动则自汗出,经量多,色淡质薄;神疲肢软,少气懒言;舌淡,
下列可引起中性粒细胞病理性增多的是A:麻疹 B:流感 C:胃癌晚期 D:系
SF6断路器弹簧机构操作机构储能电机损坏,根据国家电网公司《高压开关设备运行规范
规范的现场检查包括()。 A.检查准备B.检查实施 C.检查报告D.检
一住店客人未付房钱即想离开旅馆去车站。旅馆服务员揪住他不让走,并打报警电话。客人
下列有关与治理层沟通的说法中,正确的是( )。A.审计服务收费总额,可以口头形式
最新回复
(
0
)