首页
登录
职称英语
Power Napping is Good f the I.Q.
Power Napping is Good f the I.Q.
资格题库
2022-08-02
252
问题
Power Napping is Good f the I.Q. Today we hear me me about the imptance of getting enoughsleep—about eight hours a night. Sleep can help heal give energy toboth the body the brain. ____1____ It seems almost certain that the thirdof our lives that we spend asleep has a great effect on the two-thirds that weare awake. Sleep affects our emotions, memy, focus, behavi. Studies show that people in developed countries spend less timeasleep me time at wk commuting. Dr. Karine Spiegel, at theUniversity of Chicago, has found that the average length of sleep has gone downfrom nine hours a night in 1910 to seven--a-half hours a night today.However, our bodies cannot function well without enough sleep. ____2____Accding to Canadian scientist Dr. Stanley Cen, every hour of lost sleep at nightcauses us to lose one I.Q. point the next day. F example, when someone getsonly five six hours of sleep each night f a week, the person’s I.Q. couldgo down 15 points me. ____3____ Most sleep experts say that humans need at least eight hours ofsleep every day, but it should be in two stages: a long sleep at night ashter nap in the afternoon. Some companies help their employees follow thisadvice. ____4____ They say this makes the wkers much me efficient. To study sleep deprivation (not getting enough sleep), scientistsuse a test called the Multiple Sleep Latency Test (MSLT). During the test, aperson stays in a darkened, quiet room during the daytime. Scientists believethat a sleep-deprived person will fall asleep quickly. If it takes ten minutes longer to fall asleep, the person is probably getting enough sleep. Scientists have also found that the time of year seems to affect howmuch sleep we need. ____5____ However, in the summer, people sometimes sleep aslittle as six hours, without having any problems. 词汇: emotion n. 情绪 commuting n. 乘公交车上下班,通勤 I.Q. n. 智商(全称为intelligent quotient) deprivation n. 剥夺,匮乏 Sleep Latency Test n. 睡眠潜伏期 注释: 1.have/has an effect on... 对……有效果的 2.go down from... to...从………降至…… 练习:A.They allow them to “power nap” in the afternoon, if only f 20 minutes.B.Losing just one two hours of sleep a night, over a long period oftime, can cause serious health problems.C.People usually sleep longer in the winter, sometimes as much as 14hours a night.D.People in power are me intelligent because they take naps.E.Medical experts now believe that sleep is even me imptant fhealth than diet exercise.F.That’s why, without enough sleep, a nmally intelligent person may startto have difficulty doing daily tasks.
选项
答案
C
解析
5.C 本题的做题线索为上下文搭配,在最后一段的第一句中明显提及了睡眠和一年中的不同时期有关,后面最后一句话又讲到了夏季的睡眠时间,那么从中可以判断出,这里描述的应该是另外一种季节的睡眠时间,从而与段首观点句呼应并与下句形成对比,而选项C描述的便是冬季的睡眠时间,故符合要求。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/1498126.html
本试题收录于:
卫生B题库卫生类分类
卫生B
卫生类
相关试题推荐
共用题干 NappingtoaHealthierHeart?1Res
共用题干 NappingtoaHealthierHeart?1Res
共用题干 NappingtoaHealthierHeart?1Res
共用题干 NappingtoaHealthierHeart?1Res
共用题干 NappingtoaHealthierHeart?1Res
共用题干 NappingtoaHealthierHeart?1Res
共用题干 NappingtoaHealthierHeart?1Res
共用题干 NappingtoaHealthierHeart?1Res
共用题干 NappingtoaHealthierHeart?1Res
PowerNappingisGoodftheI.Q.
随机试题
【B1】[br]【B2】importantly→important本题考查词语使用。这里的“moreimportant”是作为句子开头的插入语,因此按
Wherethereareleaders,workisstimulating,challenging,fascinating,and
[originaltext]Paul,asalesmanfromLondon,wasdrivingpastasportscarp
如果学生.上课看手机,你说他,他却说你说的知识点没听懂,我百度一下,你怎么办?
软件测试方法可分为白盒测试法和黑盒测试法。黑盒测试法可以发现的软件问题包含(
对某桥梁构件进行了混凝土电阻率的测试,所有测区中电阻率最大值为12000Ω·cm
男30岁,咳嗽3个月,偶有咳痰带血,乏力,体重下降,无发热,查体双侧颈淋巴结蚕豆
B据《面授班辅导讲义》第六讲。 (1)原状土的抗剪强度Cu=KC(Ry-Rg) (2)重塑土的抗剪强度Cu'=KC(Rc-Rg) 其中,Ry=36.
在两个半径及质量均相同的均质滑轮A及B上,各绕以不计质量的绳,如图所示。轮B绳末
工程网络图的绘制原则,错误的是( )。A.单代号网络图的绘制比双代号网络图的绘
最新回复
(
0
)