首页
登录
学历类
Generations of Americans have been broug
Generations of Americans have been broug
题库
2022-08-02
33
问题
Generations of Americans have been brought up to believe that a good breakfast is essential to one's life. Eating breakfast at the start of the day, we have been told, and told again, is as necessary as putting gasoline in the family car before starting a trip. But for many people, the thought of food as the first thing in the morning is never a pleasure. So despite all the efforts, they still take no breakfast. Between 1977 and 1983, the latest year for which figures could be obtained, the number of people who didn't have breakfast increased by 33% —from 8. 8 million to 11.7 million—according to the Chicago-based Market Research Corporation of America. For those who dislike eating breakfast, however, there is some good news. Several studies in the last few years have shown that, for adults especially, there may be nothing wrong with omitting breakfast. "Going without breakfast does not affect work," said Arnold E. Bender, former professor of nutrition at Queen Elizabeth College in London, "
Scientific evidence linking breakfast to better health or better work is surprisingly inadequate(不充分的), and most of the recent work involves children, not adults. "The literature," says one researcher, Dr. Earnest Polite at the University of Texas, "is poor."Which of the following statements best summarizes the writer's conclusion about the function of breakfast? ( )A. Omitting breakfast helps improve work.B. Eating breakfast is absolutely necessary.C. Scientists have produced sufficient evidence in support of breakfast.D. There isn't strong evidence to prove that breakfast is a must.
选项
A. Omitting breakfast helps improve work.
B. Eating breakfast is absolutely necessary.
C. Scientists have produced sufficient evidence in support of breakfast.
D. There isn't strong evidence to prove that breakfast is a must.
答案
D
解析
作者的观点可从最后一段倒数第二句看出来,由这句话“Scientific evidence linking breakfast…not adults.”可知,还没有足够的证据证明吃早餐对健康和工作有利,也就是说没有足够的证据证明吃早餐是必要的,故选D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/xueli/2673141.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
ManypeoplebelievethatAmericanslove
ManypeoplebelievethatAmericanslove
ManypeoplebelievethatAmericanslove
ManypeoplebelievethatAmericanslove
ManypeoplebelievethatAmericanslove
ManypeoplebelievethatAmericanslove
ManypeoplebelievethatAmericanslove
About79millionAmericanshavepre-diab
About79millionAmericanshavepre-diab
GenerationsofAmericanshavebeenbroug
随机试题
Thenormalhumandailycycleofactivityisofsome7~8hours’sleepalternat
EdmundSpenser’smasterpieceis______.A、TheShepherd’sCalenderB、TheFaerieQue
Don’t______aboutlunchfortheinstructors,becausetheypromisedtogetsome
Whichofthefollowingstatementsistrueaccordingtothetext?[br]According
在以太网的帧结构中,帧首定界符的长度为一个字节,其值为()。当以太网中数据传输
ITSS(信息技术服务标准)定义的IT服务核心要素中,()体现了“正确做事
牙菌斑控制的机械措施有A.刷牙 B.牙线 C.牙签 D.牙间刷 E.以上
商品住宅小区内的道路,属于( )。A.原房地产开发企业所有 B.物业服务所有
根据《疫苗流通和预防接种管理条例》,疫苗分为两类,下列属于第二类疫苗的是A.公民
根据会计法律制度的规定,下列人员中,负责对会计机构负责人办理会计工作交接手续进行
最新回复
(
0
)