首页
登录
学历类
Karen MacInnes had spent nine months in
Karen MacInnes had spent nine months in
题库
2022-08-02
53
问题
Karen MacInnes had spent nine months in the hospital. As she grew weaker, the 16-year-old girl asked her parents, Am I going to me. Her mother told Karen the truth. After learning the bad news, all Karen wanted was to go home. Her parents decided to satisfy her wish--no matter that medical fund (基金), which had helped pay for Karen′ s hospitalization, would not cover any of the full time medical care she would need at home. When she was carried through her front door, Karen smiled for the first time in months. A friend of the MacInnes family, Sheila Petersen, knew of this and offered to help. She volun-teered( 自愿) not only to find nurses, but also to raise money for Karen′ s care. Money was received from so many people that Sheila created a fund," Friends of Karen". After leaving the hospital, Karen lived for 11 months. "And those months were happy ones for her," says her mother, "thanks to Sheila. " Even after Karen died, people kept sending money. Sheila put it into the fund, tried to find someone else who needed help. By last month, Friends of Karen was helping 70 families. "I still have a relationship with each family," says Sheila. "We have four children who are near death now, and I want to be there for them. "Sheila admits (承认) the work is sometimes difficult, but says," the smile on a child′s face makes it all worthwhile(值得的). " Her parents agreed to take Karen home because .A.thus they would save moneyB.medical funds wouldn' t cover any of the full time medical careC.they couldn' t pay for her hospitalizationD.they hoped to make her satisfied
选项
A.thus they would save money
B.medical funds wouldn' t cover any of the full time medical care
C.they couldn' t pay for her hospitalization
D.they hoped to make her satisfied
答案
D
解析
由文章第二段第二、三句话可知,Karen的父母同意把她带回家是因为他们希望能满足她的愿望。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/xueli/2663952.html
本试题收录于:
高起本和高起专英语题库高起本高起专成考分类
高起本和高起专英语
高起本高起专成考
相关试题推荐
Laurawasmarriedfor6months.Herhusba
Laurawasmarriedfor6months.Herhusba
Laurawasmarriedfor6months.Herhusba
Laurawasmarriedfor6months.Herhusba
KarenMaclnneshadspentninemonthsin
KarenMaclnneshadspentninemonthsin
KarenMaclnneshadspentninemonthsin
KarenMaclnneshadspentninemonthsin
KarenMacInneshadspentninemonthsin
KarenMacInneshadspentninemonthsin
随机试题
LastyearatthistimeJessicaAndersonwasworkinginChicago,oneofthecol
Thelinkbetweenhealthandincomeseemsprettyuncontroversial.【C1】______al
Pollutionhasbecomeaseriousprobleminalmostallthebigcitiesofthew
Outofallthestudentswhoenrollinamassiveopenonlinecourse(MOOC),o
[originaltext]Ascientificteamisstudyingthethinkingabilityofeleven-
剔除资本结构影响的估值方法有()。 ①市盈率倍数法 ②企业价值/息税前利润
下列有关肾损伤的描述,错误的是A:尿常规可见多量红细胞 B:有活动性出血时,血
(2019年真题)社会工作者小王负责“校园综合干预计划”项目,通过“心理故事视频
有一名枕骨大孔疝病人,其诊断要点是A.昏迷、患侧瞳孔散大,对侧肢体偏瘫 B.四
男,42岁,双下肢挤压伤,神志尚清楚,表情淡漠,明显口渴,面色苍白,皮肤湿冷,脉
最新回复
(
0
)