首页
登录
从业资格
根据下列内容,回答199-202题。 Even a small reducti
根据下列内容,回答199-202题。 Even a small reducti
最全题库
2022-08-02
92
问题
根据下列内容,回答199-202题。Even a small reduction in salt in the diet can be a big help to the heart. A new study used acomputer model to predict how just three grams less a day would affect heart disease in theUnited States.The result: thirteen percent fewer heart attacks. Eight percent fewer strokes. Four percentfewer deaths. Eleven percent fewer new cases of heart disease. And two hundred forty billiondollars in health care savings.Researchers found it could prevent one hundred thousand heart attacks and ninety-twothousand deaths every year.The study is in the New England Journal of Medicine. Kirsten at the University of California,was the lead author. She says people would not even notice a difference in taste with three grams,or one-half teaspoon, less salt per day. The team also included researchers at Stanford andColumbia University.Each gram of salt contains four hundred milligrams of sodium, which is how foods may listtheir salt content.The government says the average American man eats ten grams of salt a day. The AmericanHeart Association advises no more than three grams for healthy people. It says salt in the Americandiet has increased fifty percent since the nineteen-seventies, while blood pressures have also risen.Less salt can mean a lower blood pressure.New York City Mayor Michael Bloomberg is leading an effort called the National SaltReduction Initiative. The idea is to put pressure on food companies and restaurants.Mayor Bloomberg has already succeeded in other areas, like requiring fast food places in thecity to list calorie information. Now a study by the Seattle Children's Research Institute shows howthat idea can influence what parents order for their children.Ninety-nine parents of three to six year olds took part. Half had McDonald's menus clearlyshowing how many calories were in each food. The other half got menus without the calorieinformation.All the following are related to the salt in diet except__________.A.StrokesB.heart attacksC.blood pressuresD.stomach diseases
选项
A.Strokes
B.heart attacks
C.blood pressures
D.stomach diseases
答案
D
解析
从文章第二段可以得知,在饮食中跟盐没有关系的只有D项。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/congyezige/797237.html
本试题收录于:
银行招聘职业能力测验题库银行招聘考试分类
银行招聘职业能力测验
银行招聘考试
相关试题推荐
资料:最后,大家谈论了中国在绿色经济方面做出的杰出贡献,请根据下列资料回答问题。
资料:最后,大家谈论了中国在绿色经济方面做出的杰出贡献,请根据下列资料回答问题。
资料:之后,经济学家Mr.X展望了中欧之间的商业机遇,请根据下列资料回答问题。
资料:之后,经济学家Mr.X展望了中欧之间的商业机遇,请根据下列资料回答问题。
资料:之后,经济学家Mr.X展望了中欧之间的商业机遇,请根据下列资料回答问题。
资料:之后,经济学家Mr.W谈了谈对中国的一些看法,请根据下列资料回答问题。
资料:之后,经济学家Mr.V发表了关于一些新名词的感悟,请根据下列资料回答问题。
资料:之后,经济学家Mr.V发表了关于一些新名词的感悟,请根据下列资料回答问题。
资料:欧洲的经济学家Mr.T首先跟你谈了欧洲的一些优势,以及一些好的企业。请根据
资料:欧洲的经济学家Mr.T首先跟你谈了欧洲的一些优势,以及一些好的企业。请根据
随机试题
______beforewedepartthedayaftertomorrow,weshouldhaveawonderfuldinner
PassageOne[br]WhatmadeothercustomersleaveWinston’customarytableto
Thefinancialproblemaswellasotherissues______goingtobediscussedwhen
卢梭在《论人类不平等的起源和基础》中说道:“我认为,在人类的一切知识中,最有用但
【教学过程】 (一)开始部分 1.课堂常规:体委整队,报告人数,师生问好,教师简要介绍教学内容,检查服装,安排见习生。 组织教学:四列横队。 要求:队列
过度悲伤可引起A.精神不集中,甚则失神狂乱 B.精神萎靡不振,气短乏力
下列空间部位中,其水平投影面积不得作为房屋共有面积分摊的有()。A.为多个小区
我国财产保险基本险条款和财产保险综合险条款对于下列()基本的责任免除原因所导致的
对变化的调整能力是组织学习力中最后也是最具实质性的环节,( )最终是为了对信息
女,43岁。乏力、厌食、嗜睡5年,逐渐加重2年,20年前产后大出血休克,昏迷7小
最新回复
(
0
)