首页
登录
从业资格
Elderly people respond best to a calm an
Elderly people respond best to a calm an
免费题库
2022-08-02
81
问题
Elderly people respond best to a calm and unhurried environment. This is not always easy to provide as their behavior can sometimes be irritating. If they get excited or upset then they may become more confused and more difficult to look after. Although sometimes it can be extremely difficult, it is best to be patient and not to get upset yourself. You should always encourage old people to do as much as possible for themselves but be ready to lend a helping hand when necessary. Failing memory makes it difficult for the person to recall all the basic kinds of information we take for granted. The obvious way to help in this situation is to supply the information that is missing and help them make sense of what is going on. You must use every opportunity to provide information but remember to keep it simple and straight forward. "Good morning, Mum. This is Fiona, your daughter. It is eight o′clock, so if you get up now, we can have breakfast downstairs." When the elderly person makes confused statements, e.g. about going out to his or her old employment or visiting a dead relative, correct in a calm matter-of-fact fashion: "You don′t work in the office any more. You are retired now. Will you help me with the dishes?" We rely heavily on the information provided by signposts, clocks, calendars and newspapers. These assist us to organize and direct our behavior. Confused old people need these aids all the time to compensate for their poor memory. Encourage them to use reminder boards or diaries for important coming events and label the contents of different cupboards and drawers. Many other aids such as information cards, old photos, scrap books, addresses or shopping lists could help in individual case. Visual aids can give practical help to elderly people by ___________.A.bringing back to mind various kinds of useful informationB.informing them about what has to be done nextC.helping them to revive old memoriesD.clearing up their mistakes and confusion
选项
A.bringing back to mind various kinds of useful information
B.informing them about what has to be done next
C.helping them to revive old memories
D.clearing up their mistakes and confusion
答案
A
解析
推断题。由题干关键词Visual aids可定位至最后一段。“signposts,clocks,calendars and newspapers”“reminder boards or diaries”“information cards,old photos,scrap books,addresses or shopping lists”这些都属于Visual aids(视觉辅助设备)。第二、三句“These assist US to organize and direct our behavior.Confused old people need these aids all the time to compensate for their poor memory."表明,糊涂的老年人可以利用这些设备弥补他们的记忆。B项“接下来要做的事”、C项“旧的回忆”都只是这些记忆中一个方面的内容,显然没有概括全面,D项在文中没有提及,均排除。A项最符合文意,为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/congyezige/1915043.html
本试题收录于:
教师招聘 小学题库教师招聘分类
教师招聘 小学
教师招聘
相关试题推荐
根据以下材料,回答 Therearetwotypesofpeople
根据以下材料,回答 Therearetwotypesofpeople
根据以下材料,回答 Peopledonotanalyzeeveryp
根据以下材料,回答 Peopledonotanalyzeeveryp
根据以下材料,回答题 Peoplehavesmokedcigarette
根据以下材料,回答题 Peoplehavesmokedcigarette
根据以下材料,回答题 Peoplehavesmokedcigarette
根据以下材料,回答题 Peoplehavesmokedcigarette
根据以下材料,回答题 Peoplehavesmokedcigarette
A Peopledonotanalyzeeveryproblemt
随机试题
Theenergycrisis,whichisbeingfeltaroundtheworld,hasdramatizedhow
Intherealworldmostpeoplehaveadefinitedislike【C1】______certainsorts
[originaltext]Recently,aphotoshowingavisitorontheGreatWalllastwee
AbundanceWhatisabundance.a【T1】_
Haveyoueverheardthecolorblue?OrtastedthemusicalnoteF-sharp?For
电气二次接线是由二次设备所连成的电路,代表了发电厂或变电所电气部分主体结构及各种
为检验某Web系统在什么条件下系统性能处于失效状态,应进行()。A.负载测试
西红花的内服用量是A.1~3g B.0.1~0.3g C.6~12g D.
某家电企业联盟,以甲乙丙三家企业为核心层,以这三家企业的供应商为外围层,成员企业
承诺对要约内容的非实质性变更指的是() A.受考约人对合同条款中违约责任和
最新回复
(
0
)