首页
登录
从业资格
根据下面资料,回答 Today, people all over the wo
根据下面资料,回答 Today, people all over the wo
admin
2022-08-02
38
问题
根据下面资料,回答Today, people all over the world are moving out of small villages in the country to go and live in big, noisy cities. They are moving from the peaceful hills, mountains, fields, rivers and streams of the countryside to the busy world of streets, buildings, traffic and crowds. This movement from rural areas to urban areas has been going on for over two hundred years. In many countries, the main reason why people come to live in towns and cities is work. After one or two large factories have been built in or near a town, people come to find work, and soon an industrial area begins to grow. There is usually a residential area nearby, where the factory workers can live. The families of these workers need schools, hospitals and shops, so more people come to live in the area to provide these services and a city grows. In every major city in the world, there is a business district where the big companies have their main offices. In the United States, this area is usually in the city centre. It is here that you can see the huge skyscraper office blocks. The people who work here often travel a long way to work each day. Many of them live in the suburbs of the city, far away from the industrial area and the city centre. Some suburbs are very pleasant, with nice houses and big gardens. There are usually parks for children to play in and large department stores where you can buy all you need. But what is the future of the big cities? Will they continue to get bigger? Perhaps not. Some major cities have actually become smaller in the last ten years, and it is quite possible that one day we will see people moving out of the major cities and back into smaller towns and villages. In the United States many people work in the centre of a big city ______________.A.while living on the faraway edge of the cityB.and live thereC.but live in another cityD.but live far away out of the city
选项
A.while living on the faraway edge of the city
B.and live there
C.but live in another city
D.but live far away out of the city
答案
A
解析
细节题。根据第三段第四、五两句话“The people who work here often travel a long way to work each day.Many of them live in the suburbs of the city.far away from the industrial area and the city centre”可知A项正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/congyezige/1914293.html
本试题收录于:
教师招聘 小学题库教师招聘分类
教师招聘 小学
教师招聘
相关试题推荐
根据下面资料,回答题 2016年6月12日上午,南京琅琊路小学威尼斯水城分校
关于焦虑与学习的关系,下面说法正确的是()A.难度大的学习,低焦虑效率好
根据迁移过程的内在心理机制的不同,学习迁移可分为()(易混)A.正迁移和负迁
根据埃里克森的人格发展阶段理论,当前中学生人格发展的主要任务是()。A.获
课程改革要求实行国家、地方和学校三级课程管理,因此,学校要根据自身实际情况制定相
根据下面资料,作答题。 【资料】张老师新接任初二(一)班的班主任,近来很苦恼,
根据下面资料,作题 【资料】某教师回到办公室说:“二年级二班的学生真笨,这堂课
根据下面材料,作答题。 【材料】某教师用心理测量鉴别学生是力求成功者还是避免失
学校心理健康要遵循保密性原则,下列有关说法不正确的是()。A.求助学生的所有资料
根据下面资料,回答题 案例一蔡斯和西蒙(Chase&Simon,1973)对
随机试题
Itisnotpolitetoarriveatadinnerpartymorethan15to20minuteslate
Ifthetwoteamswerenotsoevenlymatched,itwouldbeeasierto______theou
Whereasoff-Broadwaytheateroverthepastseveralseasonshasclearly______a
下列属于老年特殊问题的是()。A.虐待和疏于照顾问题 B.社会支持网络的建立
用于二灰稳定土中的粉煤灰,要求()总含量应大于70%,烧失量应不超过20%
发包人应在收到承包人提交竣工结算款支付申请后( )天内予以核实,向承包人签发竣工
下列关于保险与保证的说法不正确的是()。A:保险依约赔偿损失或给付保险金是履行自
(2016年真题)社会工作者小金在养老机构开展生命教育宣传活动,在一次宣讲活动结
公司治理结构的中枢和管理权力中心是()。A.经理班子 B.董事会 C.股东
在口腔预防保健培训班上,就龋病病因的讨论中,大家对细菌、饮食和宿主等因素相互作用
最新回复
(
0
)