首页
登录
职称英语
What did people once think about lightning? [br] [originaltext] In the earli
What did people once think about lightning? [br] [originaltext] In the earli
游客
2025-07-31
32
管理
问题
What did people once think about lightning? [br]
In the earliest times, men considered lightning to be one of the great mysteries of nature. Some ancient people believed that lightning and thunder were the weapons of the gods. In reality lightning is a flow of electricity from high above the earth.
The American scientist and statesman, Benjamin Franklin, was the first to show the connection between electricity and lightning in 1752. In the same year he also built the first lightning rod. This device protects buildings from damage by lightning.
In the United States alone lightning kills an average of one person every day. The safest place to be in case of an electrical storm is in a closed car. Outside, one should go to low ground and not get under trees. Also, one should stay out of water and away from metal fences. Inside a house, people should avoid opening doors and windows and touching wires or metal things.
选项
A、About one person per day dies from lightning in the U.S.
B、About 365 persons per year die from lightning in the U.S.
C、About one person per hour dies from lightning in the U.S.
答案
C
解析
录音提到每天1人死于闪电,由此类推可知,一年之中在美国大约有365人死于闪电。故本题答案为C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4184831.html
相关试题推荐
Wherearethey?[br][originaltext]W:Lookatthesemonkeysrunningaroundthe
WhatkindofroomdoesWilliamWoodswant?[br][originaltext]W:Goodmorning,
WhatkindofroomdoesWilliamWoodswant?[br][originaltext]W:Goodmorning,
Whatdoesthemanoffertodo?[br][originaltext]M:I’vebeardyouaregoingt
Whatdoesthemanoffertodo?[originaltext]M:I’vebeardyouaregoingtoNew
WhyisHarryunhappy?[originaltext]M:DidyouhearaboutHarry?W:No,whathap
Whendidthefilmstart?[br][originaltext]W:Wherehaveyoubeen?It’s8o’cl
Whendidthefilmstart?[br][originaltext]W:Wherehaveyoubeen?It’s8o’cl
Whendidthefilmstart?[br][originaltext]W:Wherehaveyoubeen?It’s8o’cl
--Someyoungpeopletodayseen,tobelievein______morethanfashionandpopm
随机试题
Man:Iwasexpectinganotherhot,muggyday.Woman:Butthewindhascooledthin
[audioFiles]2015m3s/audio_ezfj_ezflisteningd_20151_078[/audioFiles]
WritingPublicSpeeches1.Speechesthatinform■Informativespeeches:toshow,
Iwasaskedtheotherdaywhetherhighandlowpressuresystemswere______the
YouTubehasbuiltaglobalreputationastheplacetogoforvideoclipsof
光接收机中将升余弦频谱脉冲信号恢复为“0”和“1”码信号的模块为()。A.均衡器
西方人庆贺胜利常用的“V”形手势,应注意把手心对着观众。( )
本公文属于:() A.解答性批复 B.肯定性批复 C.否定性批复 D
具体披露的内容和要求,可按()三个方面确定。A.安全性、及时性和效益性 B.
如果某投资项目在建设起点一次性投入资金,随后每年都有正的现金净流量,在采用内含收
最新回复
(
0
)