首页
登录
职称英语
American doctors say mothers who smoke cigarettes may slow the growth of the
American doctors say mothers who smoke cigarettes may slow the growth of the
游客
2025-07-30
23
管理
问题
American doctors say mothers who smoke cigarettes may slow the growth of their children’ s lungs (肺). They said reduced lung growth could cause the children to suffer breathing problems and lung diseases (疾病) later in life. Doctors studied more than 1 100 children between the ages of five and nine. The mothers of some of the children smoked; the other mothers did not. Doctors tested the children once a year for five years to see how fast their lungs were growing. The test measured the amount of air the children could blow out of their lungs in one second. Children should be able to blow out more air each year because their lung-power increases as their lungs develop. But the doctors found that the lungs of the children whose mothers smoked had not developed as fast as they should. Doctors are not sure when the mothers’ smoking affected (影响) the children’s lungs. They say it could have happened before birth because the mothers smoked during pregnancy (怀孕) or it could have happened later when the children breathed smoke-filled air at home. Doctors also are not sure if reduced lung growth will affect the children’ s health when they have grown up. But they do know that children whose mothers smoked developed 20% more colds, flu (流感) and other breathing diseases than other children. So doctors feel there is a greater danger that such children will develop serious lung and breathing diseases later in life. Another recent study found that smokers have a greater chance of developing lung cancer (癌症,肿瘤) if their mothers smoked. That study found that the danger of lung cancer increased only for sons and .not for daughters. And it found that father’s smoking did not affect a person’s chances of developing lung cancer.
选项
A、Ten times.
B、Five times.
C、Once.
D、Twice.
答案
B
解析
文章提到,Doctors tested the children once a year for five years to...一年检查一次,五年当然是检查五次,选B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4183460.html
相关试题推荐
Howmanytimeshavethedoctorstestedthechildrenforfiveyears?[br]Abest
Howmanytimeshavethedoctorstestedthechildrenforfiveyears?[br]Doctor
Americandoctorssaymotherswhosmokecigarettesmayslowthegrowthofthe
______bydoctorsandnurses,hisunclesoongotbetter.A、HavinglookedafterB、L
AmericanschoolsbegininSeptemberforalongsummerholiday.There
【B1】[br]【B18】A、growthB、advancesC、samplesD、coursesB
A、everyAmericancannothavegunsB、onlysoldiersandpolicecanhavegunsC、eve
TheAmericansgotothemoviesmainlybecausetheywant______.[br]Whichofthe
【S1】[br]【S2】a→anAmerican的读音是以元音为首的,故应将a改为an。
"Howfarisittothenextvillage?"theAmericanasksamansittingbythe
随机试题
Doesmoneybuyhappiness?It’ssometimessaidthatscientistshavefoundno
TheUnitedStatesEnlargesthePunishmenttotheMediaMore
Neverbeforethatnight______theextentofmyownpower.A、hadIfeltB、Ifelt
Theabilitytolaughatyourownweaknessesandblunders(失误)haslongbeenre
Mostparents______(感到难以接受子女们的这种态度).found/feltithardtoaccepttheirchildren’
[originaltext]WhenColonelHarlandSandersretiredattheageof65,hehad
年度预算编制的首要工作是()。A.制定预算的进度时间安排 B.组成预算委员会和
下列各项,不属山豆根功效的是()A.消肿止痛 B.利咽喉 C.活血化瘀
首次规定“八议”制度的封建成文法典是( )。 A.《汉律》 B.《曹魏律》
当施工机械停工导致费用索赔成立时,台班停滞费用正确的计算方法是( )。 A.
最新回复
(
0
)