首页
登录
职称英语
The producers of instant coffee found their product strongly resisted in the
The producers of instant coffee found their product strongly resisted in the
游客
2025-07-30
21
管理
问题
The producers of instant coffee found their product strongly resisted in the market despite their product’s obvious advantages. Furthermore, the ad money for instant coffee was far greater than that for regular coffee. Efforts were made to find the cause of consumers’ seemingly unreasonable resistance to the product. The reason given by most people was dislike for the taste. The producer suspected that there might be deeper reasons, however. This was confirmed by one of motivation studies, one often cited in the trade. Mason Haire drew up two shopping lists that were the same except for one item: hamburger, carrots, bread, baking powder, canned peaches, and potatoes, with the brands or amounts specified. The seventh item, in fifth place on both lists, read "one pound Maxwell House coffee" on the list and "Nescafe instant coffee" on the other. One list was given to each one in a group of fifty women, and the other list to those in the other group of the same size. The women were asked to study their list and then to describe, as far as they could, the kind of woman who would draw up that shopping list. Nearly half of those who had received the list including instant coffee described a housewife who was lazy. On the other hand, only one woman in the other group described the housewife, who had included regular coffee on her list, as lazy; only six of that group suggested that she was probably not a good wife. No one in the other group drew such a conclusion about the housewife who intended to buy regular coffee.
选项
A、people should have bought regular coffee
B、regular coffee was superior to instant coffee
C、instant coffee should have been popular
D、the money for advertising regular coffee is huge
答案
C
解析
题干的意思是:速溶咖啡生产商原以为……,既然是“原以为”,那结论一定与事实相反,因此,选项中用虚拟语气的句子就应该是答案。选项A“人们本应购买普通咖啡”与文章的第一句不符,因此,选项C“速溶咖啡本应受欢迎的”是答案。注意:此题属推测题。可根据文章的第一句判断。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4182894.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B16】A、incidenceB、insistenceC、instanceD、instantCforinstance,例如。
Theinstantcoffeeproducersthoughtthat______.[br]AsanadonTV,theprod
【S1】[br]【S4】product—productsproduct应用复数形式products,指数量很多。
Fromthepassageweknowthequalityoftheproducts______.[br]Fromtheletter
Fromthepassageweknowthequalityoftheproducts______.[br]WhichisNOTth
Fromthepassageweknowthequalityoftheproducts______.[br]IftheIrishex
【B1】[br]【B4】A、preparedB、pleasedC、productiveD、professionalAprepared准备好的,有准备
Wouldyoulikeacupofcoffeefirst,______shallwegetdowntobusinessright
Whatdoesthewomanmean?[originaltext]W:Fivepoundsforthiscupofcoffee?I
The______estimateofgainsingrossnationalproductsuggestedafastrecovery
随机试题
AllcorporategiveawaysmadebyGorkisCreationsmaybe______customizedforane
Thestudyofgeneticshasgivenrisetoaprofitablenewindustrycalledbio
Ifyoucan’tputyourPC______gooduse,sellittothosewhoreallyneedit.A、in
Theyacceptthatwhatyouaredoingis______totheirproblems.A、dependentB、co
威尼斯面临的问题具有典型意义。一方面,为了解决市民的就业,增加城市的经济实力,必
皮亚杰__________为区域活动奠定了理论基础。
220kV变电站基建工程计划2017年12月1日投运,若现场条件具备验收时间可于
在必然性和偶然性的关系中.必然性( ) A.是偶然性的表现形式和补充 B.
对基金管理人按照()和基金合同等的要求,计提管理人报酬及其他费用,并对基金收益分
横线登记式账页主要适用于登记()。A、材料采购 B、在途物资 C、应收票据
最新回复
(
0
)