首页
登录
职称英语
Our surroundings are being polluted faster than ever and it seems that peopl
Our surroundings are being polluted faster than ever and it seems that peopl
游客
2025-07-29
10
管理
问题
Our surroundings are being polluted faster than ever and it seems that people cannot prevent it. Time is bringing us more people, and more people will bring us more industry, more cars, larger cities, and the growing use of man-made materials.
What can explain and settle this problem? The fact is that pollution is caused by man—by his desire for a modern way of life. We make "increasing industrialization" as our first aim. So we are often ready to offer everything: clean air, pure water, good food, our health and the future of our children. There is a constant flow of people from the country-side into the cities, eager for the achievements of our modern society. But as our technological achievements have grown in the last 20 years, pollution has become a serious problem.
Isn’t it time we stopped to ask ourselves where we are going—and why? It makes one think of the story about the pilot who told his passengers over the loudspeaker," I’ve some good news and some bad news. The good news is that we’re making rapid progress at 530 miles per hour. The bad news is that we are lost and don’t know where we’re going." The sad fact is that this becomes a true story when speaking of our modern society.
选项
A、the population of the world is increasing faster
B、people use too many man-made materials
C、we have more industry
D、we are producing more cars, trucks and buses
答案
C
解析
题干问:“人类不能阻止世界的污染是因为什么?”文章的第二段中有这样的话“事实上污染是由人类造成的——是由他对现代生活方式的渴望造成的;我们把增加工业化作为我们的第一目标。”答案选C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4181090.html
相关试题推荐
Thewaterwillbefurtherpollutedunlesssomemeasures______.A、willbetakenB
【B1】[br]【B5】A、fasterB、laterC、afterD、soonerB注意不能选A、D,这里并没有比较的结构。[B]later,稍后
______oftheriverhasbeenpolluted.A、Second-threeB、Two-threeC、Two-thirdD、T
【B1】[br]【B15】A、slowB、fastC、slowerD、fasterC由此句中列举的时间与前面一句指出的如今最快的一名女性游泳运动员的
Mancannotpreventtheworldfrombeingpollutedbecause______.[br]Thestory
Oursurroundingsarebeingpollutedfasterthaneveranditseemsthatpeopl
Mancannotpreventtheworldfrombeingpollutedbecause______.[br]Whatdose
A、Neverdrivefasterthan30mph.B、Tryyourbesttosaveyourselfinacaracci
Thewaterwillbefurtherpollutedunlesssomemeasures______.A、willbetakenB
Thehorseisgettingoldandcan’trun______itdid.A、asfasterasB、sofastth
随机试题
Hardlyanything______morethanthehappinessofseeingsomeoneusinghisdevice
Thenightisnotwhatitwas.Once,theearthwascasthalfinshadow.Then
Musiccomesinmanyforms;mostcountrieshaveastyleoftheirown.【C1】___
[originaltext]W:Idon’tunderstandwhyIreceivedsuchalowgradeonnaymath
ShoppersonBlackFriday,thetraditionalstartoftheholidayshoppingseas
政府型旅游产业发展模式的必要前提是()。A.具有较高的国民经济发展水平 B
企业制度对经营管理的作用包括()。A.统一与规范作用 B.保障与激励作用
二氧化碳分压为40mmHg的混合气体,在600mmHg大气压下,二氧化碳浓度为A
A.劣药 B.假药 C.不合格药品 D.次品 E.等外品药品所含成分与国
A.20.4 B.18.6 C.11.6 D.8.6
最新回复
(
0
)