首页
登录
职称英语
Want a glance of the future of health care? Take a look at the way the various n
Want a glance of the future of health care? Take a look at the way the various n
游客
2025-07-27
18
管理
问题
Want a glance of the future of health care? Take a look at the way the various networks of people about patient care are being connected to one another, and how this new connectivity is being exploited to deliver medicine to the patient--no matter where he or she may be.
Online doctors offering advice based on normal symptoms are the most obvious example. Increasingly, however, remote diagnosis will be based on real physiological data from the actual patient. A group from the University of Kentucky has shown that by using personal data assistance plus a mobile phone, it is perfectly practical to send a patient’s important signs over the telephone. With this kind of equipment, the cry asking whether there was a doctor in the house could well be a thing of the past.
Other medical technology groups are working on applying telemedicine to rural care. And at least one team wants to use telemedicine as a tool for disaster need--especially after earthquakes. On the whole, the trend is towards providing global access to medical data and experts’ opinions.
But there is one problem. Bandwidth is the limiting factor for sending complex medical pictures around the world--CT photos being one of the biggest bandwidth users. Communication satellites may be able to deal with the short-term needs during disasters such as earthquakes or wars. But medicine is looking towards both the second-generation Internet and third-generation mobile phones for the future of remote medical service.
Doctors have met to discuss computer-based tools for medical diagnosis, training and telemedicine. With the falling price of broadband communications, the new technologies should start a new time when telemedicine and the sharing of medical information, experts’ opinions and diagnosis are common.
选项
A、the use of telemedicine
B、the on-line doctors
C、medical care and treatment
D、communication improvement
答案
A
解析
主旨题。题干意为“作者主要谈论的是什么?”通读全文可知,本文主要谈论的是远程医疗的应用。最佳答案为A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4178924.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B16】A、ManyB、VariousC、DifferenceD、ImportantBmany许多;various各种各样的;di
Theconceptofpersonalchoiceconcerninghealthisimportantbecause______.[
Theconceptofpersonalchoiceinrelationtohealthbehaviorsisanimporta
【S1】[br]【S5】within→ininthefuture在“在未来”,固定搭配。
Somepeoplethinkthatanimalresearchisirrelevant______ourhealthandthat
A、tokillallthepoultryB、toeatnomorechickensC、toformahealthyhabitD、
-Smokingisbadforyourhealth.-Yes,Iknow.ButIsimplycan’t______.A、givei
HardWorkIsGoodforHealthScientistsfindthathardwo
HardWorkIsGoodforHealthScientistsfindthathardwo
HardWorkIsGoodforHealthScientistsfindthathardwo
随机试题
Wemaylookattheworldaroundus,butsomehowwemanagenottoseeitunti
【B1】[br]【B8】A、can’tB、needn’tC、mustn’tA考查情态动词。can’t指“不能”,强调的是能力;needn’t指“不必”
(76)Concerningmoneyoranythingelse,conflictsbetweenhusbandandwifeus
Somepeopleassociatemigrationmainlywithbirds.Birdsdotravelvastdist
Europeanleaderswerepoisedtoagreeingtotoughernewmeasuresto1.______
Whatjobdidthemangetfirst?Hegotthefirstjobas______.[br][originalte
Comparisonsweredrawnbetweenthedevelopmentoftelevisioninthe20thcen
ThispassageisareportonthegrowingnumberofAmericanswhoadoptchildrenf
A省B煤矿属于个体私营企业,2014年8月开始筹建。2015年4月,一号井和二号
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
最新回复
(
0
)