首页
登录
职称英语
The deserts of the world are not all covered with sand. Many of them have sur
The deserts of the world are not all covered with sand. Many of them have sur
游客
2025-07-26
23
管理
问题
The deserts of the world are not all covered with sand. Many of them have surfaces of rock or clay or small stones. They are not flat, either. They often have high hills and deep valleys. There is some plants’ life in many parts of the desert. There is little rain in the desert, but it does fall often enough for most plants.
The deserts of the world are not uninhabited (not lived by people). People also live outside oases(绿洲), but these people are not farmers. They have camels, goats, donkeys, sheep, etc. These animals can live on the desert plants and do not need much water.
The people of the desert have to move constantly from place to place, or they must always look for grass or desert plants for their animals. They usually live in tents. When there is no more food for their animals, they fold up their tents, put them on their camels and donkeys, and move to another place. In good years, when there is enough food for their animals, they trade their skins and their goats and camel hairs with the people of oases for wheat and fruit. But in bad years, when there is not enough food for their animals, the people of the desert would attack the oases people. But they are also hospitable, no man in the desert would ever refuse to give a stranger food and water. [br] The underlined word "hospitable" has the meaning of being______.
选项
A、brave
B、cruel
C、strange
D、kind
答案
D
解析
推理题。推断词义。根据文章最后一句…no man in the desert would ever refuse to give a stranger food and water.由沙漠里没有人会拒绝给一个陌生人饭和水,可推断他们是很友好的(hospitable),所以答案为D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4177947.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B7】A、haveknownB、havediscoveredC、havefoundD、havedevelopedD我们可以
DeathValleyisoneofthemostfamousdesertsintheUnitedStates,covering
DeathValleyisoneofthemostfamousdesertsintheUnitedStates,covering
Thedesertsoftheworldarenotallcoveredwithsand.Manyofthemhavesur
Thedesertsoftheworldarenotallcoveredwithsand.Manyofthemhavesur
Thedesertsoftheworldarenotallcoveredwithsand.Manyofthemhavesur
Nosoonerhadtheygotthegoodscoveredup______itstartedraininghard.A、when
Whatistheadvicegiveninthetext?[br]Whenhediscoveredwhohadwrittenth
AhealthynewborngirlwasdiscoveredinCentralParkyesterdaymorning.The
AhealthynewborngirlwasdiscoveredinCentralParkyesterdaymorning.The
随机试题
Itdidn’thappenovernight.Theproblemofpollutedairhasbeenfesteringf
ForthepeoplewhohavenevertraveledacrosstheAtlanticthevoyageisaf
Thebinaryplanethypothesis—thatEarthandtheMoonformedsimultaneouslybyth
PASSAGETHREEWomentiremoregenerousthanmenintermsofphilanthropy.根据题目中的th
Forthispart,youareallowed30minutestowriteALettertotheMayorofthe
某设备自制于2012年,评估基准日为2016年6月30日。根据图纸可知该设备主材
大气对于(),相当于()对于地球A.海洋月亮 B.岩石地
克罗地亚、德国、意大利、西班牙、英国、法国六个国家即将进行足球比赛,球迷小明、小
女性,19岁。近2周来发热38尤左右,伴恶心、呕吐、腹泻。遂出k心悸、胸痛、呼
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
最新回复
(
0
)