首页
登录
职称英语
The last cigarette? After reading an article entitled ’C
The last cigarette? After reading an article entitled ’C
游客
2025-07-26
12
管理
问题
The last cigarette?
After reading an article entitled ’Cigarette Smoking and Your Health’, I lit a cigarette to calm my nerves. I smoked with concentration and pleasure as I was sure that this would be my last cigarette. For a whole week I did not smoke at all and during this time, my wife suffered terribly. I had all the usual symptoms of someone giving up smoking: a bad temper and an enormous appetite. My friends kept on offering me cigarettes and cigars. They made no effort to hide their amusement whenever I produced a packet of sweets from my pocket. After seven days of this I went to a party. Everybody around me was smoking and I felt extremely uncomfortable. When my old friend Brian urged me to accept a cigarette, it was more than I could bear. I took one guiltily, lit it and smoked with satisfaction. My wife was delighted that things had returned to normal once more. Anyway, as Brian pointed out, it is the easiest thing in the world to give up smoking. He himself has done it lots of dines! [br] What encouraged the writer to give up smoking?
选项
A、Something he had heard.
B、His bad health.
C、Something he had read.
D、Something his wife told him.
答案
C
解析
细节题。参考文章第一段的前两句话“After reading an article entitled ’Cigarette Smoking and Your Health’.I lit a cigarette to calm my nerves. I smoked with concentration and pleasure as I was sure that this would be my last cigarette”,不难判断本题答案是[C]。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4176888.html
相关试题推荐
Idon’tknow______youcanrecognizeherefromhere,butthegirlreadingthen
Readingisnottheonlywaytogainknowledgeoftheworkinthepast.Thereis
【B1】[br]【B14】A、moneyB、cigaretteC、shapesD、shopC这里是说烟斗的形状很好看。所以本题的答案选C。
______eachsmokeabout4,195cigarettesayear.[br]Itisbelievedbymanythat
Americanssmokesixthousandmillioncigaretteseveryyear,thatis,everyperso
Whatdoesthewomanadvisethemantodoafterdinner?A、Haveacigarette.B、Have
Howmanycigarettesdoesthemansmokeeveryweek?[originaltext]W:That’sahad
Readingisnottheonlywaytogainknowledgeoftheworkinthepast.Thereis
Readingisnottheonlywaytogainknowledgeoftheworkinthepast.Thereis
Readingisnottheonlywaytogainknowledgeoftheworkinthepast.Thereis
随机试题
AgricultureinBritain1.Britishagricultureandits
Itwasrecommendedthatpassengers______smokeduringtheflight.A、notB、neednot
Latelastyear,Airbnbannouncedthatit’sgoingafterthemajorhotelchain
一般情况下,违约金的额度大体相当于( )个月的租金。A.1~2 B.3~4
某种考试中数学选择题共5道,每道分数一样,有A、B、C、D四个选项,有且只有一个
常用的吸声材料包括()。A.无机材料 B.有机材料 C.多孔材料 D
城镇土地使用税的计税依据是( )。A.纳税人实际占用的土地面积 B.纳税人实
证券市场上重要的中介机构是()。A:会计师事务所 B:证券公司 C:资产评估
采用头脑风暴法进行团体决策的基础之一是需坚持()的原则。A:各抒己见 B:民主
男性,59岁,平时体健,体检发现血钙2.86mmol/L(正常2.1~2.6mm
最新回复
(
0
)