首页
登录
职称英语
Pat O’Burke was a poor Irishman with a large family, and one morning, waking
Pat O’Burke was a poor Irishman with a large family, and one morning, waking
游客
2025-07-26
18
管理
问题
Pat O’Burke was a poor Irishman with a large family, and one morning, waking up very early from cold and hunger, he decided to go shooting in a wood near his cottage. The wood belonged to Lord Northwood, a rich gentleman, and Pat had no right to go there, but in it there were swarms of rabbits and flocks of birds that were good to eat, and Pat determined to take the risk. Suddenly he saw the owner, with a group of friends, coming towards him in the wood. There was a look of anger on Lord Northwood’s face as he caught sight of the gun in Pat’s hands. Pat’s heart sank with fear, but he saw there was no hope of escape, so he walked boldly up to the company and said to Lord Northwood, "Good morning, sir, and what has brought you out so early this morning?" Lord Northwood, rather surprised, said he and his friends were taking a little exercise to get an appetite for their breakfast. Then looking at Pat with suspicion, he said, "But why are you out so early in the morning? Well, sir," said Pat, "I just came out to see if I could get a breakfast for my appetite." The whole crowd burst into laughter at Pat’s ready wit, and with a smile Lord Northwood walked on, leaving Pat to try his luck with the rabbits. [br] Why was Lord Northwood surprised?
选项
A、He had not expected such a bold question from Pat.
B、He wondered why Pat didn’t run away.
C、Pat wasn’t afraid of him.
D、Pat had a gun in his hands.
答案
A
解析
本题为细节题。文章第六行“Pat’s heart sank with fear, but he saw there was no hope of escape,so he walked boldly up to the company and said to Lord Northwood…”说明帕特被树林主人发现后索性大胆地上前与诺 伍德老爷说话,也正是这一大胆行为让诺伍德老爷很吃惊。因此[A]选 项为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4176815.html
相关试题推荐
ItwasveryfinewhileIgotupearlylastSundaymorning.【S1】______SoI
What’stheprobableoccupationofthewoman?[br][originaltext]W:Goodmorning
What’stheprobableoccupationofthewoman?[br][originaltext]W:Goodmorning
Tommanagedtofinishhisuniversityeducation,______hisfamilywasverypoor.
Wheredoesthedialogueprobablytakeplace?[br][originaltext]M:Goodmorning
Whendidtheaccidenthappen?[originaltext]DuringtheearlymorningofFebruary
WheredidSusanspendthenightsinthetown?[br][originaltext]M:Morning,Su
WheredidSusanspendthenightsinthetown?[originaltext]M:Morning,Susan.H
WhatdidNicholasdoateighteenmonths?[originaltext]Goodmorningandwelcome
WheredidSuespendthenightsinthecountry?[originaltext]M:Morning,Sue.Di
随机试题
Inthispartofthetest,youareaskedtogiveashorttalkonabusinesstopic
IfyourchildisaskingforUggbootsorapriceyhottoyfortheholidays,
Theideaofafishbeingabletogenerateelectricitystrongenoughtolight
Thereissomethingwrongwithmybike.Itneeds(repair)______.repairing/tobe
[originaltext] ElectriccarsalesinChinaareexpectedtoreach220000to25
家庭财务保障规划建议的内容不包括( )。A.重申家庭财务保障的重要性 B.对
患者,女性,25岁。职员,主因双肘、腕、手指近端指间关节肿痛3年,加重2个月,以
B本题属于构造法类题目。通过分析可知,当第2至第10名箱子重量相等时,最重箱子重量最重。假设其余箱子的i量是X,那么最重的箱子童量为2.5x,也就是说9x+
国家进行宏观调控使商业银行不得不及时调整有关信贷政策以避免造成损失,是指外部事件
下面关于施工单位对建设工程质量最低保修期限说法正确的是()。A.有防水要求的卫生
最新回复
(
0
)