首页
登录
职称英语
What is the gift that the woman will give him? [br] [originaltext] I go to th
What is the gift that the woman will give him? [br] [originaltext] I go to th
游客
2025-07-25
19
管理
问题
What is the gift that the woman will give him? [br]
I go to the barber’s every three weeks. I don’t like very short hair, so my barber doesn’t cut off much. I have known him for almost four years, and when I go to him, we always talk a lot. He tells me all his news and I tell him all mine. He meets a lot of interesting people in his shop and he talks to most of them, so he always has a lot of news for me.
Every year my barber goes to France for two weeks for his holidays, and when he comes back to England, he has a lot of interesting news. While he is cutting my hair, he tells me about beautiful cities and quiet little villages, strange food and drinks and many other things. I sit there and listen to the old man with open ears. One minute, my barber’s chair is a seat in a French train, and the next minute it became a chair in a restaurant in Paris. Although my barber is old, he always tries new things. He never says, "I have never eaten this food before, so I am not going to eat it now." He says instead" Try everything once".
选项
A、month.
B、Two weeks.
C、Two days.
答案
B
解析
本题对应的细节位于第二段第一句:Every year my barber goes to France for two weeks for his holidays。像这种一句话中考查两个细节信息的题目,在实考中较为少见。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4175822.html
相关试题推荐
Whatisthepurposeofthemeeting?[br][originaltext]OK,everybody.Bequi
Whatisthepurposeofthemeeting?[br][originaltext]OK,everybody.Bequi
Whatisthepurposeofthemeeting?[br][originaltext]OK,everybody.Bequi
WheredidGailspendthenightsinthecountry?[originaltext]W:Morning.Gail.
Whattimewillthewomanmostprobablyseetheman?[br][originaltext]W:Would
Whattimewillthewomanmostprobablyseetheman?[originaltext]W:Woulditbe
Wheredoesthisconversationtakeplace?[br][originaltext]M:Excuseme,isit
Wheredoesthisconversationtakeplace?[br][originaltext]M:Excuseme,isit
Wheredoesthisconversationtakeplace?[originaltext]M:Excuseme,isitmytur
Whatdoweknowabouttheman?[originaltext]W:Didyoureportabreak-intous
随机试题
Whyisthewomanfamiliarwiththisarea?[originaltext]M:WelcometoBlueRibbo
Thebookmentionedinthispassageiswrittenforreaderswho______.A、areintel
______aresearchstudent,Iwouldatleastmastertwoforeignlanguages.A、Should
[originaltext]1.ApartfromthefactthatChinaisoneofthefastestgrowinge
【S1】[br]【S8】B从句子结构可知,此处应为名词;从语境和句意看,空格所在句说明大使会参与贸易方面的上作,最合适的是negotiations“谈判,洽
Theadvantagesanddisadvantagesofalargepopulationhavelongbeena(1)__
同时simultaneously
子宫肉瘤Ⅱ期指A、肿瘤局限于宫体 B、肿瘤侵及盆腔 C、肿瘤侵及腹腔组织
下列不可能出现的天文现象()。 A.月全食B.日全食 C.月环食D
甲乙丙三人是某公司的职员,三人分8天、9天、12天道经理办公室汇报工作一次,三让
最新回复
(
0
)