首页
登录
职称英语
In Kansas City, Missouri, a computer helps fire fighters. The computer, which
In Kansas City, Missouri, a computer helps fire fighters. The computer, which
游客
2025-07-24
22
管理
问题
In Kansas City, Missouri, a computer helps fire fighters. The computer, which works very fast, has information about every one of the 350,000 street addresses in the city. Within two or three seconds after a call is received, the computer provides necessary information for the fire fighters. The information is then sent to them by the radio from the computer center in City Hall. The exact place of the burning and its size, type and anything else are clear to them.
The Kansas City computer system also has a medical record of each of the city’s 900 fire fighters. This kind of information is especially useful when a fire fighter is injured. With the information, doctors at the hospital can treat the injured fire fighters more quickly and easily.
The fire fighters themselves greatly appreciate (感激) the computer help. They know about possible danger ahead of them and can prepare for them. Many times the computer information helps to save lives and property (财产). Sometimes the lives are those of fire fighters themselves.
Mike Horan, a fire fighter captain, says, "I feel as if the computer is watching over (守护) me to help me if I get hurt." [br] Which of the following is the best title of the text?
选项
A、Larger Computer in Kansas, Missouri.
B、Computers Help Fire Fighters.
C、Important Information for Fire Fighters.
D、The Speed of the Computers.
答案
B
解析
其实,文章的第一句就是本文的中心“In Kansas City, Missouri, a computer helps fire fighters”围绕着这个中心,作者从几个方面叙述了计算机对消防队员的帮助。可见,选项B最能概括全文,是最合适的题目。选项A和C偏离了主题,而选项D根本和本文无关。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4174959.html
相关试题推荐
InKansasCity,Missouri,acomputerhelpsfirefighters.Thecomputer,which
Theprogram______intothecomputermustbepreparedinaspeciallydesignedma
Hisexperiencesuggeststhathecan______thecomputerwithoutmuchdifficulty.
Ineedyouradvice______whichcomputertobuy.A、onB、forC、toD、withA本题考查的是介词
Ihate______whenthere’snocomputerintheoffice.A、thatB、thisC、themD、itD
ComputerprogrammerDavidearns$40,000ayeardesigningnewcomputergames,
ComputerprogrammerDavidearns$40,000ayeardesigningnewcomputergames,
ComputerprogrammerBrendanTammyearned£55,000ayearbydesigningnewc
ComputerprogrammerBrendanTammyearned£55,000ayearbydesigningnewc
ComputerprogrammerBrendanTammyearned£55,000ayearbydesigningnewc
随机试题
ItwasClark’sfirstvisittoEngland,andhewaslookingforwardtohisfir
WhatisMs.Bartlett’scurrentposition?[br][originaltext]Itisreported
Inthisfactory,suggestionsoftenhavetowaitformonthsbeforetheyarefully
[originaltext]Allthecharacteristicsandabilitiesapersonacquiresanda
PassageFour[br]Whatdoes"thatclaim"inthelastparagraphreferto?Thecar
某离心空气压缩机,空气进口温度t=20℃,p1=101300Pa,p2=1550
下列选项中,()可从整体上了解一个区域的环境特点,可以弄清人类无法到达地区的地
位于细胞胞液中的代谢途径有 A.糖酵解B.糖异生C.磷酸戊糖途径D.糖原
企业生产计划指标中的废品率属于( )指标。A.产品品种 B.产品产量 C.
肝硬化患者肝功能减退的临床表现不包括A:齿龈出血 B:脾大 C:黄疸 D:
最新回复
(
0
)