首页
登录
职称英语
Mark Hill is a traffic police officer in Watford, near London. He works on so
Mark Hill is a traffic police officer in Watford, near London. He works on so
游客
2025-07-24
34
管理
问题
Mark Hill is a traffic police officer in Watford, near London. He works on some of the busiest motorways in Britain, the M1 and the M25.
There are traffic police on duty 24 hours a day. There are three shifts, and each shift is eight hours. On average they have to deal with three to four accidents each shift. Here is Mark Hill talking about his job:
"We deal with anyone in the accidents who is injured. That’s the first thing. Then we have to clear the road and get the traffic moving again.
"Most accidents happen because people drive too fast—especially when the roads are wet. Sometimes we get accidents that occur because drivers don’t follow the rules. For example, I’ve seen a number of cases of drivers overtaking on the left. This is illegal in Britain. If you want to overtake, you have to go into the fast lane on the right.
"Not everyone can use a motorway in Britain. People that ride a bicycle or a small motorbike are not allowed to use it.
"I like my job. I have a varied working day—I never know what I’m going to do from one day to the next. And I meet all kinds of people. I don’t think there’s any other job that can give you that experience." [br] In the event of an accident, the traffic police must first of all ______.
选项
A、maintain traffic
B、give the injured first aid
C、clear the road
D、arrest the driver who has caused the accident
答案
B
解析
从文章第三段“We deal with anyone in the accidents who is injured. That’s the first thing.”可以看出,当事故发生时,交警要处理的第一件事情是救出伤员。因此正确答案选B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4174791.html
相关试题推荐
______inthetrafficjam,hegottoschoolverylatethismorning.A、Havingcaug
MarkHillisatrafficpoliceofficerinWatford,nearLondon.Heworksonso
MarkHillisatrafficpoliceofficerinWatford,nearLondon.Heworksonso
WhatdidthewidowdotothepoliceandtheCountyCouncilofficials?[br][ori
WhatdidthewidowdotothepoliceandtheCountyCouncilofficials?[originalt
Wherearethetwospeakers?[br][originaltext]M:There’salotoftrafficin
Wherearethetwospeakers?[br][originaltext]M:There’salotoftrafficin
Wherearethetwospeakers?[originaltext]M:There’salotoftrafficinthest
Thepoliceareanxioustohearfromanyonewho______knowthemissingwoman.A、c
Hello!I______youwereinLondon.Howlonghaveyoubeenhere?A、don’tknowB、h
随机试题
Whentheirfirsttestsfailed,theengineersatOKMCorporationagreeditwas___
Inplanningavacation,youneedtodecideonmanythings—whereyouwillgo,
[originaltext]Therearebetween3000and6000publiclanguagesintheworld
He______havebeennervousbecausehedidn’tgostraightin.A、oughttoB、mustC、
阅读以下说明和C++代码,填充代码中的空缺,将解答填入答题纸的对应栏内。 【说
无机结合料稳定材料取样方法适用于()。A.无机结合料稳定材料室内试验 B.无
患者咳嗽痰少,形体消瘦,午后潮热,舌红少苔,脉细数,其临床意义是()A
下列关于五行生克规律的叙述,错误的是A.金为木之所胜 B.水为火之所不胜 C
把下面的六个图形分为两类,使每一类图形都有各自的共同特征或规律,分类正确的一项是
交易者卖出看跌期权是为了( )。A.获得权利金 B.改善持仓 C.获取价差
最新回复
(
0
)